dejf Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam, Nawet w B4 jest osłonka akumulatora, a w przedliftowym B5 aku jest na wierzchu, snieg, etc wszystko leci na niego. Czy ktoś czymś zakrywa, jakoś zabezpiecza? Nie znalazłem nic na ten temat...
Kowi87 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Możesz kupić plastiki z wersji poliftowej
dejf Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ale to chyba nie podejdzie p&p? Coś trzeba zmieniać do tego?
Kowi87 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ale to chyba nie podejdzie p&p? Coś trzeba zmieniać do tego? chyba podszybie całe, nie wiem ja juz mam polifta, ale chłopaki rezali, był gdzieś nawet wykaz czesci i ceny
krzyniek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ale to chyba nie podejdzie p&p? Coś trzeba zmieniać do tego? chyba podszybie całe podszybie na pewno + dokupujesz osłonę i tą uszczelkę trzymającą
Inkognito Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 można by dokupic jakąś gumę np w castoramie i ja dociąć na wymiar i ja wmontować a raczej ułożyć w tym miejscu widziałem jedną taką audi...
Mafia56 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 A Ja tam tanim kosztem poleciałem....I mam taka cienka 5 milimetrowa pianke docieta na akumulatorek...i moze sobie woda i snieg na niego leciec ....hehehe
Kowi87 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 A Ja tam tanim kosztem poleciałem....I mam taka cienka 5 milimetrowa pianke docieta na akumulatorek...i moze sobie woda i snieg na niego leciec ....hehehe Zrób fotke moze bedzie tania alternatywa
bakuś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 A Ja tam tanim kosztem poleciałem....I mam taka cienka 5 milimetrowa pianke docieta na akumulatorek...i moze sobie woda i snieg na niego leciec ....hehehe Zrób fotke moze bedzie tania alternatywa Też bym chciał to zobaczyć.
Andrzej K Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam, Nawet w B4 jest osłonka akumulatora, a w przedliftowym B5 aku jest na wierzchu, snieg, etc wszystko leci na niego. Czy ktoś czymś zakrywa, jakoś zabezpiecza? Nie znalazłem nic na ten temat... W B7 też nie ma ;(.
dejf Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam, Nawet w B4 jest osłonka akumulatora, a w przedliftowym B5 aku jest na wierzchu, snieg, etc wszystko leci na niego. Czy ktoś czymś zakrywa, jakoś zabezpiecza? Nie znalazłem nic na ten temat... W B7 też nie ma ;(. Faktycznie az nie wierzylem i zaczalem ogladac fotki i rzeczywiscie nie maja B siódemki osłony na aku, chyba ze wszystkie 3 sztuki co widzialem mialy zdjętą tą osłonę dziwne...
michal-oracz Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Kolego ja jeżdżę już prawie dwa lata bez tej osłony i nic się nie dzieje akumulatora nie wymieniałem od momentu sprowadzenia auta i wszystko ok
Rekomendowane odpowiedzi