Col Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam, szukałem ale nie mogę znaleźć, mianowicie kupiłem nowe pokrowce i żeby je porządnie dopasować muszę wyciągnąć fotele, nie wiem jak to zrobić, z przodu jest zawleczka którą wyciągałem, ale fotel nie che wyjechać, jeżeli ktoś wyciągał fotele w B5 proszę o dokładny opis, pozdrawiam
tomek86a Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ja wyciągałem i tak jak mówisz jest tylko ta zawleczka z przodu nic więcej. Ja przy wyciąganiu musiałem się trochę namęczyć bo zreguły fotel trzyma przy szynie wykładzinka z tyłu. Trzeba się z nią trochę pomęczyć i wychodzą bez problemu. Ja wyciągałem fotele w OOOO mojego taty jest ono z 95r ale we wszystkich chyba jest tak samo.
DarekII Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Z przodu wyjmujesz zawleczkę lekko unosisz fotel z przodu i pchasz w kierunku tylnej kanapy i wysuwa się z szyny.
mlodyy Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 wiec odpinasz kostke od poduchy pod fotelem i jak masz podgrzewanie itp odkrecasz 2 sruby kture trzymaja plastik zaslaniajacy szyne z tylu wyciagasz zawleczke z przodu skladasz oparcie praktycznie na ful do przeodu podnosisz siedzenie z przodu leko do gory i przesuwasz do tylu i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi