Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RS4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest na forum albo był - posiadacz RS4 w budzie B5? niestety w "szukaj uzytkownikow" nie ma kryterium: szukaj po modelu.

Opublikowano

Czy jest na forum albo był - posiadacz RS4 w budzie B5? niestety w "szukaj uzytkownikow" nie ma kryterium: szukaj po modelu.

cantona kolego :kox: przynajmniej u nas a reszta niech się wypowie :hi:

Opublikowano

2fast4you ma o ile pamietam w opisie rs4b5

Opublikowano

endriuu pisz co potrzeba :wink4:

Opublikowano
  • Autor

hah. co trzeba - RS4 B5 - kultowe auto. mialem okazje jechac ostatnio RS6 nowym i sie zapaliem do kultu :cool1:. Musze miec auto z aluminium na lusterkach.

Opublikowano

Musze miec auto z aluminium na lusterkach.

file_11.jpg

?? :tongue4::decayed:

cantona kolego :kox: przynajmniej u nas a reszta niech się wypowie :hi:

RS Cantony miażdży suty :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Musze miec auto z aluminium na lusterkach.

file_11.jpg

?? :tongue4::decayed:

to jest chrom ragga:cool1:

Opublikowano

Można wiedzieć ile takie cudo pali? Oczywiście pytam tych, co mieli z nim styczność. :hi:

Opublikowano

Można wiedzieć ile takie cudo pali? Oczywiście pytam tych, co mieli z nim styczność. :hi:

W zależności od stylu jazdy od min. średnio 13 do przeliczania zbiornika na minuty :decayed::kox:

Opublikowano

13l/100km, to chyba dla kapelusza jakiegoś - licz realnie koło 20l, chyba, że nie masz w zwyczaju wyprzedzać, przyspieszać i jesteś posiadaczem tytułu "master of eco drive" :naughty::kox:

Opublikowano

13l/100km, to chyba dla kapelusza jakiegoś - licz realnie koło 20l, chyba, że nie masz w zwyczaju wyprzedzać, przyspieszać i jesteś posiadaczem tytułu "master of eco drive" :naughty::kox:

tacy ludzie nie kupują samochodów które mają prawie 400KM :decayed:

Opublikowano

Spalanie tyle co eSa przy normalnej jezdzie. Jak sie spieszy to zbiornik na godzine mysle ze wystarczy...

Opublikowano
  • Autor

ile by nie palił. RS to KULT 0 kupujesz i cieszysz sie życiem.

Opublikowano

I dlatego masz go w podpisie :wink4:

Opublikowano

ile by nie palił. RS to KULT 0 kupujesz i cieszysz sie życiem.

Jak najbardziej - dlatego śmieszne jak dla mnie jest pytanie się o spalanie przy zakupie takiego auta :hi: Tego się nie kupuje do oszczędzania i kapelusznictwa.

Opublikowano

w wawie na spocie jest rs4 B5 [niestety nie pamiętam nicka kolegi :wallbash: może dlatego że rozmawiałem z nim tylko raz]

Opublikowano

w wawie na spocie jest rs4 B5 [niestety nie pamiętam nicka kolegi :wallbash: może dlatego że rozmawiałem z nim tylko raz]

A gdybyś przeczytał wątek od początku to byś się dowiedział Lulelski Węglu :naughty:

Opublikowano

A gdybyś przeczytał wątek od początku to byś się dowiedział Lulelski Węglu :naughty:

te uważaj sobie :naughty: czytałem ale jak pisałem wcześnie nie pamiętałem jakiego ma nicka :decayed: więc skąd mogłem wiedzieć że to o nim mowa :kwasny: