Szop83 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam Wszystkich pasjonatów tego modelu. A oto i moja srebrna A4 Autko ma silniczek 1.9TDI 110KM w wyposażeniu jest : -el. szyby przód -el. lusterka -ABS -2x Airbag -wspomaganie -centralny zamek czyli niewiele .... Co zrobiłem.... Przeróbka z angola czyli kierownica z prawej na lewa bo auto sprowadziłem z GB rok temu . Przyciemniłem wszystkie szyby i zmiana audio na radio z DVD ,ekranem dotykowym, GPS....itd. W planach... Chip na 130 kucyków, lampy przednie angel eyes czarne, gleba i jakies 18" sygnowane przez audi.
Patrikos28 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Kolego po pierwsze to masz zły symbol silnika w danych osobowych :gwizdanie: Po drugie to zaraz wszyscy Cię zjadą z góry na dół ,że chcesz angel eyes wsadzić :gwizdanie: tylko ori poliftowe Pozostałe plany modów na plus No i przydałoby się więcej foteczek
Szop83 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Wiem juz to zmieniłem jest AFN 110 konny silnik. Trudno niech jada i tak wsadze angels eyes bo mi sie podobaja. Wiecej fotek niestety nie mam ale zrobie
mA4ciek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Przekładka była droższa zapewne niż zakup tego auta w UK, tam przecież polifty na wypasie można za grosze wyrwać.
Wandej Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Wiem juz to zmieniłem jest AFN 110 konny silnik. Trudno niech jada i tak wsadze angels eyes bo mi sie podobaja. Wiecej fotek niestety nie mam ale zrobie dobre podejście bo fura ma się Tobie podobać a nie innym No i może okolicznym ssakom
Szop83 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Przeróbka razem z rejestracja kosztowała mnie prawie tyle co auto ale wtedy nie było mnie stac na takie auto w Polsce. No i kupiłem go ponad rok temu a wtedy były troche inne ceny.
zbyszek512 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ładna lalka , zapraszam na spoty: http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_zamojskie_ix_spot_17012010r_godz_1500-t58993.0.html
Rekomendowane odpowiedzi