adrian87lbn Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Silnik 2.5 v6 Tdi 150 Ps 110 kw kombi,2xpp,wspomaganie,2x elektryczne szyby , podgrzewane fotele, ASR, ABS, climatronic, pełny FIS,elektryczne lusterka,bez skór,wiecej jak sobie przypomne to dopisze a oto i ona : jeszcze na zawieszeniu koni i twardych sprężynach felga 17 Intra Obecnie zawieszenie zmienione na standardową wysokość sprężyny i amortyzatory Monroe. Zdjęcia dodam jak juz zrobi sie cieplo. Pozdrawiam
Olaf Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 fajne autko dobra baza do modow hehe widze ze odblaski z tylu na zderzaku takie jak u mnie ale przy lepszej okazji tylko bedzie cieplo sa u mnie do usuniecia a tak to spoko ze juz jest gleba pomysl nad lampami po lifcie przod i tyl wedlug wlasnego uznania p.s ta rejestracja zle mi sie kojarzy haha ŁKS
mrogal Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 fajne autko dobra baza do modow hehe widze ze odblaski z tylu na zderzaku takie jak u mnie ale przy lepszej okazji tylko bedzie cieplo sa u mnie do usuniecia a tak to spoko ze juz jest gleba pomysl nad lampami po lifcie przod i tyl wedlug wlasnego uznania p.s ta rejestracja zle mi sie kojarzy haha ŁKS Olfaus LKS to Krasnystaw wiec nowego kolege zapraszamy na spoty Chełmskie jak i Lubelskie tudzież Zamojskie szkoda ze glebe wyjales z auta fajne lampki z tylu conie Olafus
adrian87lbn Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 troszke było za nisko jak dla mnie cenie sobie wygode ale pomysle zeby wlozyc na lato znow glebe
Olaf Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 fajne autko dobra baza do modow hehe widze ze odblaski z tylu na zderzaku takie jak u mnie ale przy lepszej okazji tylko bedzie cieplo sa u mnie do usuniecia a tak to spoko ze juz jest gleba pomysl nad lampami po lifcie przod i tyl wedlug wlasnego uznania p.s ta rejestracja zle mi sie kojarzy haha ŁKS Olfaus LKS to Krasnystaw wiec nowego kolege zapraszamy na spoty Chełmskie jak i Lubelskie tudzież Zamojskie szkoda ze glebe wyjales z auta fajne lampki z tylu conie Olafus no fajne mialem takie ale teraz maja nowego wlasciela ktory je reza
Szop83 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 fajniutka, ciekawe lampy z tylu no i kolega z okolic LKS no i te v6 na blachach
1991Kamil Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Fajne Audi trochę nie widzą mi się tylne lampy, bo moim zdaniem lepsze ori, ale też mogą być. Przydałoby się parę fot z wnętrza.
Iverson Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 ...dude...nie masz lęku wysokości :kox: :gwizdanie: , ja bym się bał że wypadnę i coś sobie zrobię
miron78 Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 eeeeeeeeeee - dałęś ciała kolego patrzę na tytuł wątku - wchodzę - a tu jakieś auto
MARCIN607 Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 eeeeeeeeeee - dałęś ciała kolego patrzę na tytuł wątku - wchodzę - a tu jakieś auto :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi