kylo5 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 dzwonilem do serwisu powiedzeli ze turbina puszcza olej i sie zapiekaja kierownice dodam ze nie dolewam oleju zaproponowali regeneracje turbo
pastaldo Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Tylko czemu wcześniej nic o tym nie powiedzieli jak oddawali. Jeśli zregeneruja tak jak wyczyscili to ja dziękuje
fusse Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 wez zabieraj te turbo od nich i nie rob jaj, sam mozesz przeciez zlapac za wirnik i zobaczyc jaki ma luz. jak nie schodzi z bagnetu to poprostu chca Cie znowu naciagnac. a te 1000km jak napisales, to napewno recznie rozruszali na sile sztange i to bylo wszystko. pewnie nawet nie rozbierali jej.
pastaldo Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 wez zabieraj te turbo od nich i nie rob jaj, sam mozesz przeciez zlapac za wirnik i zobaczyc jaki ma luz. jak nie schodzi z bagnetu to poprostu chca Cie znowu naciagnac. a te 1000km jak napisales, to napewno recznie rozruszali na sile sztange i to bylo wszystko. pewnie nawet nie rozbierali jej. Dokładnie. Kup sobie piwo, usiądź i poczytaj bo na forum jest opisane jak dla niemowlaka jak sie to robi i weź sie za robote. Pierwszy raz ze 3 godzinki Ci zejdzie skoro turbo jest na wierzchu ale masz pewność że zrobione będzie malina Od razu będziesz widział czy Ci wkrecili wałka że czyścili czy nie.
kylo5 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 niestety nie mam warunków zeby zrobic to samodzielnie
pastaldo Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 niestety nie mam warunków zeby zrobic to samodzielnie Co przez to rozumiesz? Nie masz gdzie usiąść z Turbiną, paroma kluczami i papierem ściernym?
fusse Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 niestety nie mam warunków zeby zrobic to samodzielnie Co przez to rozumiesz? Nie masz gdzie usiąść z Turbiną, paroma kluczami i papierem ściernym? daj spokoj, nie ma o czym gadac. Kylo , jedz i zaplac mechanikowi i przestan tu plakac.
pastaldo Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 No dobra nie moja kasa Ale jak zawozisz to zawieś do jakiegoś kumatego a nie pseudo serwisu jak poprzednio
ctv Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Koledze bylo drogo wiec teraz bedzie tanio 2 razy ta sama robota
pastaldo Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Koledze bylo drogo wiec teraz bedzie tanio 2 razy ta sama robota Życze mu najlepiej i oby na tych 2 razach się zakończyło
kylo5 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Koledze bylo drogo wiec teraz bedzie tanio 2 razy ta sama robota Ile u ciebie taka robota?
clinque Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Koledze bylo drogo wiec teraz bedzie tanio 2 razy ta sama robota Ile u ciebie taka robota? Gdybys mieszkal we Wroclawiu to bym ci za 4ro paka ja ogarnal heh
Gniady Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Koledze bylo drogo wiec teraz bedzie tanio 2 razy ta sama robota Ile u ciebie taka robota? Gdybys mieszkal we Wroclawiu to bym ci za 4ro paka ja ogarnal heh Dobrze wiedzieć -pozdrawiam.
Dyfer30 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Koledze bylo drogo wiec teraz bedzie tanio 2 razy ta sama robota Ile u ciebie taka robota? Gdybys mieszkal we Wroclawiu to bym ci za 4ro paka ja ogarnal heh Qrde dopiero teraz piszesz, a ja z wyjęciem mojej tak się namordowałem przez pół dnia :-/
fusse Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 przeciez on mowil o czyszczeniu wyciagnietej sprezarki, a nie o mordowaniu sie z zapieczonymi srubami za przyslowiowe 4 piwa
clinque Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Koledze bylo drogo wiec teraz bedzie tanio 2 razy ta sama robota Ile u ciebie taka robota? Gdybys mieszkal we Wroclawiu to bym ci za 4ro paka ja ogarnal heh Dobrze wiedzieć -pozdrawiam. Gniady gdybys mial kiedys potrzebe, to i wyciagnac Ci pomoge Za 2 czteropaki hehe Pozdrawiam!
Gniady Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Dzięki ale ja jestem majsterkowicz wszystko staram się robić sam a turbiny nigdy nie rozbierałem dlatego kontrolnie można na początek we dwóch ale to może kiedyś bo dobrze chodzi - będzie okazja do wypicia browara.
Dyfer30 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 przeciez on mowil o czyszczeniu wyciagnietej sprezarki, a nie o mordowaniu sie z zapieczonymi srubami za przyslowiowe 4 piwa Skoro czyścił to i pewnie wyciągał, jak sam widzisz też dałoby radę za większy zapas browara ;-)
radimm Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 witam, panowie moglibyscie mi polecic jakiegos mechniora z krakowa ktory wyczysci turbo dokladnie i za normalne pieniadze ? dzieki
pastaldo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 witam, panowie moglibyscie mi polecic jakiegos mechniora z krakowa ktory wyczysci turbo dokladnie i za normalne pieniadze ? dzieki a sam nie masz - rąk - warunków - czasu - inne ? Co do krakowa i mechanika nie pomogę
Rekomendowane odpowiedzi