Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Czarna S4 :) [filmy i zdjęcia w pierwszym poście]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale jak ktos Cie objedzie to zrobisz program? :naughty:

Opublikowano

335i jest szybsze niz s5 4.2 ( z tego co ogladalem na youtube )

a z tego co tu widze to s4 3.0T jest szybsze niz 335i

wiec ladnie to lata

najchetniej to bym oberzal s4 3.0T vs s5 4.2

w opisie filmiku jest 335d a nie 335i :gwizdanie: Więc to diesel był czy benzyna?

Opublikowano

335i jest szybsze niz s5 4.2 ( z tego co ogladalem na youtube )

a z tego co tu widze to s4 3.0T jest szybsze niz 335i

wiec ladnie to lata

najchetniej to bym oberzal s4 3.0T vs s5 4.2

w opisie filmiku jest 335d a nie 335i :gwizdanie: Więc to diesel był czy benzyna?

a no rzeczywiscie

.....

ciekawe czy chociaz chipniete bylo te 335d :)

335i jest szybsze niz 335d ;)

s4>335d

335i>s5

335i>335d

s4?335i

:)

Opublikowano

pytanie czy jak się rozpędzaliście do 250km/h i jechałeś za nim to trzymałeś gaz w podłodze bo jeśli tak to wielkiej różnicy do tych 240km/h nie było

Opublikowano
  • Autor

Auto z filmiku to 335d, diesel. Później zrównaliśmy się z panem i uchylił okno by sie nam zapytać co my tam mamy za silnik, to przy okazji ja go zapytałem ;) Gaz w podłodze miałem od razu jak zjechał, wcześniej nie mogłem bo bym go rozjechał :tongue4:

O sobie mówisz czy o czymś takim live, jak to powyżej? :)

Opublikowano

O sobie mówisz czy o czymś takim live, jak to powyżej? :)

moje 2.0 nie da rady :naughty: raczej chodzilo Mi o ustawke jakbym np z kumplem przyjechal "jakims" tam i sprobowal :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A to nie Ty masz te 300 koni zrobione? ;o A co to będzie to 'jakieś coś'? Jeśli to będzie jakies 911 GT2 czy coś podobnego i dostanę, to program mnie nie bawi :D

Opublikowano

Ja mam tylko 250 niecale :decayed: zaden tam prosiak, moze jakis merc, ale narazie nic konkretnego, tak tylko pytam teoretycznie czy byla by mozliwa ustawka :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No to wiadomo, im więcej porównań tym bardziej będzie wiadomo, ile jest wart tak na prawdę ten samochód - jak najbardziej jestem 'ZA' - jeśli chodzi o jakiekolwiek porównania :)

Opublikowano

jak mi mama da auto :polew: (no niestety takie życie) to możemy zobaczyć się na autostradzie w Poznaniu, nie sądzę że dam rady :naughty: ale chociaż można się przejechać :gwizdanie:

moja propozycja jest o tyle ciekawa że to diesel :cool1:

Opublikowano

sorki za of topa ale

s4 vs 335

Opublikowano
  • Autor

jak mi mama da auto :polew: (no niestety takie życie) to możemy zobaczyć się na autostradzie w Poznaniu, nie sądzę że dam rady :naughty: ale chociaż można się przejechać :gwizdanie:

moja propozycja jest o tyle ciekawa że to diesel :cool1:

A co mama ma za auto? :) [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 13:22_________________________________________________Piotrek, ten film już widziałem, załątw mi tylko 335i i jedziemy na wyscig ;)

Opublikowano
A co mama ma za auto?

Phaeton 5.0 tdi, ori 313koni obecnie 355koni i prawie 850Nm

Opublikowano

nie chodzi o namawianie, musimy się po prostu zgrać że akurat ja i ona jesteśmy w poznaniu :)

Nie będę jechał specjalnie 180km żeby się pierdnąć 250 po autostradzie

Ale szału się nie spodziewam bo jak widać auto jest ciężkie do tego automat

Opublikowano
  • Autor

To daj znać jak już będziesz wiedział co i jak :) Jestem ciekaw jak to wyjdzie ;)

Opublikowano

Bez jaj, w takim klocu te 355km to szału nie robi. Ja cały czas nie mogę się przestawić z mojej A3 1.8T 150km na A4 B6 170km + quattro +tip. A3 miażdży przyśpieszeniem w porównaniu z A4 z tym samym silnikiem. Na początku myślałem, że coś jest nie tak z moją A4, ale po prostu większe i cięższe auto wymaga więcej mocy żeby wprawić to wszystko w ruch. Chociaż dane na papierku to tylko sekunda różnicy w sprincie do 100km/h, ale odczucie jest całkiem inne.

Opublikowano

Thom4s nieco OT ale to bardziej ten tip niż masa w Twoim przypadku, moja a4 niedawno poradziła sobie z a3 2.0T dsg fwd o 1 długość do 180, a moje auto to kanapa do potegi..

nie jestem zwolennikiem 1/4, jednak ciekawe jak od 100-200 jedzie s5 4.2 i s4 3.0T :mysli:

Opublikowano

S4 Yamahy do Phateona ? zje go na każdym metrze, ja starym Lexem zrobiłem Q7 4,2 TDI bez większych problemów więc Phateon wymięknie równo :)