Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 APB]2.7 BiT Quattro Shadow Line,S-line,RNS-E Złoto S4 SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szału nima ale brzmi lepiej niż 1.8t :D

No i ten check o kagańcu nie wspomnę :)

Opublikowano
  • Autor

Szału nima ale brzmi lepiej niż 1.8t :D

No i ten check o kagańcu nie wspomnę :)

Check zniknie na dobre tylko vcds musi wrócić :wink: A Ty w okolicy nie będziesz? :naughty:

Opublikowano

Raczej nie furmanka stoi bez czapki i czeka na nową :D

Opublikowano

No na tym wideło to jedzie jak seria - ale tak to jest jak się lata na gotowym sofcie :)

Z rolki z mocnym FWD może być różnie.

Opublikowano

To w końcu Wandej ma serię 250 PS, czy coś tam jest lekko dłubnięte w sterowniku? :P

Opublikowano
  • Autor

No na tym wideło to jedzie jak seria - ale tak to jest jak się lata na gotowym sofcie :)

Z rolki z mocnym FWD może być różnie.

Ale ja mam serię bez żadnego progsa. Był w planach ale zostało ori:wink:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

Ok, wyczytałem, że masz soft. Z poluźnionym wydechem i ITG moje 2,7 wypluło 280PS swego czasu na rolkach u Rogala.

Opublikowano
  • Autor

Ok, wyczytałem, że masz soft. Z poluźnionym wydechem i ITG moje 2,7 wypluło 280PS swego czasu na rolkach u Rogala.

Dużo głośniej na stozku niż na puszczce?

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

Tak, jest głośniej, ale nie jakoś dramatycznie... to nie jest Subaru :)

Opublikowano
  • Autor

Już pierwszy wydatek :facepalm: Jak się rozgrzeje kończy się wspomaganie :kwasny: Pompa?

Opublikowano

Wandej :) powiedź mi tylko, ile ty masz niutków i chętnie bym się z tobą pościgał :D

Opublikowano
  • Autor

Wandej :) powiedź mi tylko, ile ty masz niutków i chętnie bym się z tobą pościgał :D

Darku około 400Nm powinno być :wink: Od 2.5tyś już plecy masuje fajnie :decayed:

Opublikowano

Już pierwszy wydatek :facepalm: Jak się rozgrzeje kończy się wspomaganie :kwasny: Pompa?

Raczej pompa. Spróbuj założyć z B6 V6, podobno prawie P&P, a na pewno wydajniejsze i świeższe.

Opublikowano
  • Autor

Raczej pompa. Spróbuj założyć z B6 V6, podobno prawie P&P, a na pewno wydajniejsze i świeższe.

Nie lubie określenia prawie p&p bo wychodzi że nie pasuje to w ogóle a Ci co to już rezali mają na to sposoby :decayed: Mam dostępne nówki z b5 v6 i ponoć te podchodzą. Płyn nowy zalany stan jest i się nie pieni. Teraz go wzieło w te mrozy :kwasny:

Opublikowano

wez go na przeczekanie :P

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Nie lubie określenia prawie p&p bo wychodzi że nie pasuje to w ogóle a Ci co to już rezali mają na to sposoby :decayed: Mam dostępne nówki z b5 v6 i ponoć te podchodzą. Płyn nowy zalany stan jest i się nie pieni. Teraz go wzieło w te mrozy :kwasny:

Jeśli chcesz zamiennik założyć, to już wolę kupić kilkunastoletnią używkę...

Z B6 V6 podobno podchodzi P&P, kwestia tylko podpięcia węża z płynem, coś tam trzeba zmienić. Żaden rocket science ;)

Opublikowano
  • Autor

Ogarnę to tylko nie bardzo mam czas. A ponoć dużo roboty nie ma z wyjeciem bo jest na samej górze pompa wspomy. W poniedziałek przyjdą osłony silnika ale przed tym chce uszczelnic na amen kapy zaworów. Potem wydech z kwasu i program i koniec działań:decayed:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

a co z klap cięknie ? toż ja to wymieniał w kwietniu na nowe ori uszczelki..

Opublikowano

Widocznie cos zj...ś :decayed:

Albo Czorny podmienił jak zobaczyl ze nowe :polew: