fayera Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Teraz ciężko będzie Ci porównać bo temperatura wzrosła.... Poczekaj na mrozy.
Cristoforo Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 tak samo 3 sekundowe krecenie przy -10 jak przy -20 a dzis było -10 i odpalił od strzała poczekam jak bedzie -15 zimo wróć
Grzesiekkbc Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Trzeba założyć gwintowane zawieszenie i jedną stronę dać na max w dół drugą w górę wtedy nie trzena szukać pochyłości U mnie ten patent z cofaniem się paliwa nie sprawdza się, bo założyłem dodatkowy zawór zwtrotny i jak palił tak palił. Zmieniłem kąt wtrysku na prawidłowy to zaczął palić od strzała ale tylko przez tydzień i znowu pali ciężko, chyba coś się popuściło bo bałem się zbyt mocno dokręcać pompy i chyba przestawił się kąd, jutro będę sprawdzać vagiem co jest. Dlatego kolego sprawdź kąt wtrysku bo to podstawa na zimę, mówię to z własnego doświadczenia.
Cristoforo Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 kąt synchronizacji sprawdzony jest ok postawiłem dzis auto na równym jak rano bedzie tyle samo jak dzisiaj -10 to zabacze czy to mit czy prawda
Grzesiekkbc Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ja będę śledzić ten wątek ciekawe co wyjdzie z twoich testów.
Cristoforo Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 dzisiaj było rano tylko -3 poczekam na wieksze mrozy -10
Maraas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Hymm może u mnie być to samo bo kilka razy również odpalił mi od strzała ku mojemu zdziwieniu stojąc na górkach ale nie kojarzę ktyóra strona była wyżej
Rekomendowane odpowiedzi