matti_pl Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zamieszczam wykres po chipie u Mastersa do oceny. Usunięty DPF i zaślepiony EGR.
spanky Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ladnie i bezpiecznie ... DPF usuniety w MT ? ... bo ostatnio pojawila sie u nich taka opcja ... p.s ladny opis na wykresie "wyjebany DPF"
alvaro Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zmień model w profilu bo masz wpisane B6 ... Powiedz jak teraz auto zbiera się od dołu (do 2k obr) ? Bo później w serii nie jest źle ale początek turbinka w BRD przymula...
Rogalotti Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ladnie i bezpiecznie ... DPF usuniety w MT ? ... bo ostatnio pojawila sie u nich taka opcja ... p.s ladny opis na wykresie "wyjebany DPF" Tak pojawiła sie aplikacja przez która sie przewala plik w którym chcemy usunac DPF i aplikacja ta robi robote. Teraz kazdy ..... bedzie usuwał juz DPFy :-) Naszczescie ta aplikacja robi to w sposób nieprofesjonalny wiec bedzie wiadomo kto robi sam a kto siedzi i patrzy jak soft robi :-) Gratuluje wyniku modyfikacji. Pozdrawiam.
variocustoms Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Coś mało niutków czy mi się wydaje
spanky Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Tak pojawiła sie aplikacja przez która sie przewala plik w którym chcemy usunac DPF i aplikacja ta robi robote. Teraz kazdy ..... bedzie usuwał juz DPFy :-) Naszczescie ta aplikacja robi to w sposób nieprofesjonalny wiec bedzie wiadomo kto robi sam a kto siedzi i patrzy jak soft robi :-) Gratuluje wyniku modyfikacji. Pozdrawiam. wiem ... zdejmuje tez ogranicznik predkosci i blokuje soft ... nie chcialem juz o tym pisac ...
Rogalotti Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Widze ze wchodzisz w brand wiec welcome.
spanky Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Widze ze wchodzisz w brand wiec welcome. Witek ... ja caly czas hobbystycznie ...
Rogalotti Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Loozik ja nie mam nic do ludzi z inicjatywa, kiedys wiesz dobrze ze kazdy jakos zaczynał. Stary dla mnie rozwijaj skrzydła. Spokojnej nocy zycze. Pozdrawiam.
spanky Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Loozik ja nie mam nic do ludzi z inicjatywa, kiedys wiesz dobrze ze kazdy jakos zaczynał. Stary dla mnie rozwijaj skrzydła. Spokojnej nocy zycze. Pozdrawiam. Wpadne moze jakos na hamownie zmierzyc to swoje padlo to jak bedziesz mial chwilke czasu to pogadamy .... jak za dawnych czasow na Torwarze ... opierajac sie o maske B4 TDI w Avancie .... Rowniez spokojnej nocy ...
matti_pl Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Tak pojechałem na usunięcie DPf-a a skończyło się na programie. Miałem problemy z tym dziadostwem, co chwila coś, więc został wyrwany
Śmierć z nieba Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 No, wyszło dość ładnie, widze że kolega ten sam motor co ja i jak ja podobny program lajtowy, tylko ja zostawiłem DPFa - na razie zero z nim problemów. Tak na marginesie na pewno spadnie ci spalanie, ja przez 4 mc jazdy na fikołku zjechałem z globalnego 8,2 na 6,5 i to w zime, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi