Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no no co mi tutaj z przemocą?? zmierzymy sie na 1/4mili jak zakupie sprzet i bedzie wszytko wyjasnione :P

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 255,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fajny sobie podpis zrobiłem :naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew: ale wpadziocha... :polew: Ty się upewnij jak się pisze poprawnie BATTALION :tongue4::polew: nawet nie wiesz jak się nazywa klub do jakiego należysz :naughty::wallbash:

Opublikowano

no no co mi tutaj z przemocą?? zmierzymy sie na 1/4mili jak zakupie sprzet i bedzie wszytko wyjasnione :P

:tongue4:

[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 22:37_________________________________________________

Fajny sobie podpis zrobiłem :naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew: ale wpadziocha... :polew: Ty się upewnij jak się pisze poprawnie BATTALION :tongue4::polew: nawet nie wiesz jak się nazywa klub do jakiego należysz :naughty::wallbash:

jeeeebany :ssij:

2772461417_839bd7701f.jpg

Zobacz sobie sam

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Niewiem czego w Avantach jest BaTTalion a w sedanach batLLion :wallbash:

Opublikowano

To Wy się tam panowie organizujcie i robimy jakiegoś pięknego wiosennego dnia spota wojewódzkiego :wink4: Tylko trzeba pogodzić wszystkich i zrobić w odpowiedniej mieścinie, żeby ludzie z LC też dojechali :wink4: Zrobić jakieś ognicho, wypić... herbatę :gwizdanie: rozumiecie :cool1:[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 22:41_________________________________________________

Niewiem czego w Avantach jest BaTTalion a w sedanach batLLion :wallbash:

To był błąd, tu i tu powinno być battalion :tongue4: A co Ty masz sedana? aż tyle szpachli na nim? :D

Opublikowano

To był błąd, tu i tu powinno być battalion :tongue4: A co Ty masz sedana? aż tyle szpachli na nim? :D

Niechce mi sie juz przerabiać tego :sick3:

Opublikowano

Niechce mi sie juz przerabiać tego :sick3:

:polew: no to muszę powiedzieć że masz ch#jowy podpis :polew::tongue4:

Opublikowano

no ja po poprawce teraz trzeba czekać na wynik :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Idę i ja w kimę. Zapostowany już ten wątek jak nie wiem :lazy:

Opublikowano

:hi:

Ja walcze dalej :kox: 5 stron do przepisania mam, ściage z tego zrobić :evil:

Opublikowano

O Kowi masz poprawny podpis :decayed: :>

A ja kończę ostatni projekt na tych jeb@nych studiach :kox: egzaminy już zaliczone i potem jeszcze tylko praca mgr inż. i żegnaj szkoło :kox:

Opublikowano

O Kowi masz poprawny podpis :decayed: :>

A ja kończę ostatni projekt na tych jeb@nych studiach :kox: egzaminy już zaliczone i potem jeszcze tylko praca mgr inż. i żegnaj szkoło :kox:

Ja dzisiaj napierdzielałem projekt chatki drewnianej, został mi plan sytuacyjny zagospodarowania :wallbash: ale pier.. jutro na skan jakas działka i szubko przerobie i do druku :evil: później fotografia makiety mieszkania to juz moja mocna strona juz ja poprawie detale w PSie :naughty:

Opublikowano

Drewniane domki to ja na 1 roku robiłem :naughty::tongue4: Ty na tej architekturze to się tylko takich pierdół nauczysz :tongue4: A ja potem będę się z takimi jak Ty k#rwiał jak przyjdzie nam ze sobą współpracować, bo zaprojektujesz, ale żeby to miało ręce i nogi i postało kilka lat to nie pomyślisz :tongue4: Ja nie wiem kto Wam daje inż. :tongue4: Przecież to kierunek artystyczny a nie kurna techniczny :tongue4:

Opublikowano

Drewniane domki to ja na 1 roku robiłem :naughty::tongue4: Ty na tej architekturze to się tylko takich pierdół nauczysz :tongue4: A ja potem będę się z takimi jak Ty k#rwiał jak przyjdzie nam ze sobą współpracować, bo zaprojektujesz, ale żeby to miało ręce i nogi i postało kilka lat to nie pomyślisz :tongue4: Ja nie wiem kto Wam daje inż. :tongue4: Przecież to kierunek artystyczny a nie kurna techniczny :tongue4:

:decayed:

Nie bój mam techniczne rysunki tylko, a te j**ane makiety to taki bonus :wallbash: który tylko czasu zajmuje i wkarwić lubi :disgust:

Opublikowano

Nie bój mam techniczne rysunki tylko, a te j**ane makiety to taki bonus :wallbash: który tylko czasu zajmuje i wkarwić lubi :disgust:

Tak swoją drogą to na architekturze czasami fajne dziewuszki są :decayed: Ale większość ma trochę nasrane pod czaszką :gwizdanie:

Już ja widziałem co Wy robicie na tej architekturze :decayed: I poznałem kilka osób. Ty na szczęście wydajesz się trochę normalny :gwizdanie: Przede wszystkim dlatego że jeździsz B5 :polew::tongue4::decayed:

Opublikowano

Tak swoją drogą to na architekturze czasami fajne dziewuszki są :decayed: Ale większość ma trochę nasrane pod czaszką :gwizdanie:

Już ja widziałem co Wy robicie na tej architekturze :decayed: I poznałem kilka osób. Ty na szczęście wydajesz się trochę normalny :gwizdanie: Przede wszystkim dlatego że jeździsz B5 :polew::tongue4::decayed:

Lasek to jest w hooj :decayed: no ale niektóre maja wyimaginowane światy :polew: :polew: :polew: ja to tam nie pasuje :thumbdown: bo to wszystko jest z ogólniaka, niewiem co one tam robią :thumbdown:

Opublikowano

no ale niektóre maja wyimaginowane światy :polew: :polew: :polew: ja to tam nie pasuje :thumbdown: bo to wszystko jest z ogólniaka, niewiem co one tam robią :thumbdown:

dokładnie :naughty: one mają swój świat :naughty:

Opublikowano

widzę ze spam Wam dobrze idzie :polew: