Opublikowano 8 Marca 201016 l Armistead a po co Ci tak konkretnie oswietlony parking skoro spota zrobimy jak chudy pisał o 13 pod Tesco też daje rade Pod lidlem to nie ma co, bo nie ma gdzie pójsć no chyba że bedziemy siedzieć na parkingu i ogladac fury Ja osobiscie wolał bym cos w centrumie w puławach zrobić i fotki fajniejsze mozna zrobic jeśli chodzi o scenerie nocną Tylko panowie ustalmy konkret jakis :gwizdanie: Sebek do której masz te zajecia
Opublikowano 8 Marca 201016 l [quote name=Sebek () ] niestety do 18:30, róbcie spota sami a moze masz wykłady jakieś
Opublikowano 8 Marca 201016 l [quote name=Sebek () ] ćwiczenia to lipa ja już w ogóle nie mam wykladów
Opublikowano 8 Marca 201016 l [quote name=Sebek () ] takiemu to dobrze ja mam ale jeszcze nie byłem na żadnym w 2 semestrze Dobra pytanie o spot robimy go:: Piatek 12.03 godzina 18-20 Sobota 13.03 godzina 13-15 ?? Niedziela 14.03 godzina o kazdej porze żalic sie komu co sie nie podoba
Opublikowano 8 Marca 201016 l no mi piątek by pasował, a jak wyjdzie w sobotę lub niedzielę to mówi się trudno
Opublikowano 8 Marca 201016 l Ja w sumie mam cały weekend wolny ale najbardziej by mi piątek odpowiadał
Opublikowano 8 Marca 201016 l Ja w sumie mam cały weekend wolny ale najbardziej by mi piątek odpowiadał Mi tak samo cały week pasuje
Opublikowano 8 Marca 201016 l mi piątek to nie za bardzo, bo zanim się z wawy dotoczę to jakaś 20 albo później, a sobota albo niedziela to jak najbardziej
Opublikowano 8 Marca 201016 l Pany to pisać jak w sobote o której wam pasi najlepiej :gwizdanie: Ja stawiam na 16tą, bedzie po wszelkich pracach, po obiadach, i przed melanzem