Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

nalewki??? miałeś kupowac Goodyeara UG++++++++++++++++++++++++++++++ a tu nalewka? :polew:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 00:10_________________________________________________a mówiem sprzedaj za 300 tamte oponki :gwizdanie: :polew:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 256,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nalewki??? miałeś kupowac Goodyeara UG++++++++++++++++++++++++++++++ a tu nalewka? :polew:

póki co stoje z zakupem felg, bo mi studia wymyśliły opłaty za prace dyplomową :wallbash: i tak sie wacham czy wy***ać 800zł na felgi i 1300zł na opony których obecnie nie ma w magazynach :gwizdanie:

a dzisiaj kolega wpadł na parking z takimi nalewkami i zachwalał

póki co jestem przekonany do nowych zimówek

Opublikowano
  • Autor

nalewki??? miałeś kupowac Goodyeara UG++++++++++++++++++++++++++++++ a tu nalewka? :polew:

póki co stoje z zakupem felg, bo mi studia wymyśliły opłaty za prace dyplomową :wallbash: i tak sie wacham czy wy***ać 800zł na felgi i 1300zł na opony których obecnie nie ma w magazynach :gwizdanie:

a dzisiaj kolega wpadł na parking z takimi nalewkami i zachwalał

póki co jestem przekonany do nowych zimówek

ja msz zamiar jeszcze nim polatać kupuj nowe a jak nie to bym się w takie drogie nie pchał

Opublikowano

Zimówki i to jeszcze w tym rozmiarze warto brać nowe nawet jeśli sie auto będzie sprzedawało rozmiar opony jest w większosci przypadków taki sam w innych autach tej klasy wiec napewno nie strace zakupem nówek :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Zimówki i to jeszcze w tym rozmiarze warto brać nowe nawet jeśli sie auto będzie sprzedawało rozmiar opony jest w większosci przypadków taki sam w innych autach tej klasy wiec napewno nie strace zakupem nówek :naughty:

na zimówkach to zazwyczaj oddaje się auto

Opublikowano

mój pójdzie na stali :naughty:

Opublikowano

Ja kupiłem w środku lata na zimówkach, z drugim kompletem zimówek gratis.

A w bagażniku dojazdówka 17'. Helmut glebę zostawił ale siedemnastki zabrał :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Ja kupiłem na alu 16" opony do śmietnika i na stali 15" w bagażniku też opony do śmietnika zazwyczaj nikt nie sprzedaje na dobrych oponach, ale kowi ma 6 kompletów to zawsze coś założy :rolleyes::decayed:

Opublikowano

Ja kupiłem na alu 16" opony do śmietnika i na stali 15" w bagażniku też opony do śmietnika zazwyczaj nikt nie sprzedaje na dobrych oponach, ale kowi ma 6 kompletów to zawsze coś założy :rolleyes::decayed:

dokładnie :naughty:

Opublikowano

Wpadłem dziś na parking przy Tesco.

Poślizgałem się trochę ale żadne LPU nie było na tyle odważne by dołączyć. Stało jakieś towarzystwo przy srebrnej a4 b5 i bmw e-46 ale tylko się patrzyli jak wywijam kółeczka i robię slalomy między latarniami :thumbdown:

Dziwne bo parking odśnieżony, w sam raz do ślizgania a jakoś chętnych nie ma :mysli:

Opublikowano

Wpadłem dziś na parking przy Tesco.

Poślizgałem się trochę ale żadne LPU nie było na tyle odważne by dołączyć. Stało jakieś towarzystwo przy srebrnej a4 b5 i bmw e-46 ale tylko się patrzyli jak wywijam kółeczka i robię slalomy między latarniami :thumbdown:

Dziwne bo parking odśnieżony, w sam raz do ślizgania a jakoś chętnych nie ma :mysli:

Moze tam nagrywają :bag:

ja dzisiaj o mały włos dostał bym 6pkt i 500zł mandatu za wejscie w zakręt :think2: cała bokiem przeleciałem i mnie na bombach pogonili ;(

ale chwał ze policjant też miał Q i jakos to zrozumiał :notworthy:

Opublikowano

Tak daleko wzrok kamery nie sięga a w razie czego - czarnych sedanów jest dużo :wink4:

Ja bym powiedział policjantom, że wpadłem w poślizg - za to chyba mandatów nie ma :mysli:

Zresztą ja po ulicach rzadko się ślizgam, jest obniżony i mi go zwyczajnie szkoda - nie chcę wydechu czy miski olejowej zostawić. Musi być ładnie i równo odśnieżone.

Opublikowano

no zima jak co roku zaskoczyła drogowców, ale i mnie też... zamarzła mi Audica nie mogę jej otworzyć i dostać się do środka POMOCY!!! Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić??

Opublikowano

no zima jak co roku zaskoczyła drogowców, ale i mnie też... zamarzła mi Audica nie mogę jej otworzyć i dostać się do środka POMOCY!!! Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić??

odmrażacz do zamków psiukać i psiukać, w końcu puści, bo mam rozumieć aku umarł, ja w tamtym roku tak miałem że dwa dni sie nie mogłem do niego dostać :wallbash:

Opublikowano

tak akumulator umarł... no właśnie próbowałem już odmrażacza do zamków, ale nic... zastanawiam się czy nie polać wrzącą wodą a potem odmrażacza jeszcze na psiukać...

Opublikowano

tak akumulator umarł... no właśnie próbowałem już odmrażacza do zamków, ale nic... zastanawiam się czy nie polać wrzącą wodą a potem odmrażacza jeszcze na psiukać...

tak też mozesz zrobić, tylko pózniej wytrzyj :gwizdanie: moze odpusci, ja zmarnowałem dwa odmrażacze zanim tam sie dostałem

Jutro ma być mniejszy mróz

Opublikowano
  • Autor

Dużo osób tam się ślizga i ja też czasami :kox:

Opublikowano
  • Autor

ODPALIŁEM NARESZCIE DZIŚ SWOJĄ NIUNIE I ZROBIŁEM PARĘ KOŁECZEK PO MIASTECZKU :dance2:

i co było?
Opublikowano

ODPALIŁEM NARESZCIE DZIŚ SWOJĄ NIUNIE I ZROBIŁEM PARĘ KOŁECZEK PO MIASTECZKU :dance2:

Wyrwałeś coś? :decayed::naughty: