Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

BMW 330XD E46 :P

no to je podobno jazda tylko ile to kosztuje :decayed:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 256,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mercedes C-class W202. Tata ma takiego z 1994r tylko że 2.0D 75HP wyścigówka to może nie jest , ale dużo wygodniejsze niż moja A4 nie wiem czemu

Opublikowano

Paput bierz 1,8t ja ci mówie :good: jak cos to będe miał lampy poliftowe na handel :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Paput bierz 1,8t ja ci mówie :good: jak cos to będe miał lampy poliftowe na handel :decayed:

hehe jak źle pomalujesz? :mysli::polew:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 14:11_________________________________________________ty masz depo :gwizdanie: trzęsące się depo sam doświadczyłem :gwizdanie:

Opublikowano

no niestety DEPO, tyle że u mnie trzęsie sie lampa bo nie mam jednego z 3 zaczepów musze dorobić bo co bym nie załozył to bedzie trzęsło :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

no niestety DEPO, tyle że u mnie trzęsie sie lampa bo nie mam jednego z 3 zaczepów musze dorobić bo co bym nie załozył to bedzie trzęsło :wallbash:

ja miałem wszystkie i też trochę drgało ;(

Opublikowano

U mnie drży tylko lewa soczewka, już 2 lampa :wallbash:

Opublikowano

noi u mnie lewa, valeo nie trzesło jak miałem

Opublikowano
  • Autor

noi u mnie lewa, valeo nie trzesło jak miałem

mi valeo też się nie trzęsło ale były trochę zmatowiałe [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 14:43_________________________________________________a miałem je tydzień i poszły dalej :gwizdanie: i kupiłem depo

Opublikowano

Jak się tylko trochę cieplej zrobi to coś wykombinuję bo tylko czekam aż jakiś niebieski się przyczepi, że lampy źle świecą. Z daleka widać tak jakby jedna lampa świeciła w kosmos a druga normalnie. Z bliższej odległości wszystko jest normalnie.

Opublikowano

Jak się tylko trochę cieplej zrobi to coś wykombinuję bo tylko czekam aż jakiś niebieski się przyczepi, że lampy źle świecą. Z daleka widać tak jakby jedna lampa świeciła w kosmos a druga normalnie. Z bliższej odległości wszystko jest normalnie.

nie przyczepi sie :wink4: od 2 lat conajmniej tak jeżdze

Opublikowano

Paput dopiero dzisiaj zauważylem , że i Ty skasowałeś fure :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

;(

a ty kupiłeś juz coś?

Opublikowano

Piterex a Ty tą swoja naprawiałes?? bo ostatnio w puławach widziałem sreberko wyklejone wlepami :mysli:

Opublikowano
  • Autor

wykruszyli się sami puławscy spotowicze :kwasny:

Opublikowano

Ja do tej pory użeram się z PZU , ale myślę że w przyszłym tygodniu będe próbował naprawiać...

Opublikowano
  • Autor

Ja do tej pory użeram się z PZU , ale myślę że w przyszłym tygodniu będe próbował naprawiać...

ło kuźwa do tej pory? :mysli: już nie kupujesz forda?

Opublikowano

Jak sie nie będzie nadawał do naprawy to będe coś kupował , ale co to jeszcze nie wiem. Podobno są duże szanse , że sie da naprawić. Chociaż jak dostał rozrząd...

Opublikowano
  • Autor

Jak sie nie będzie nadawał do naprawy to będe coś kupował , ale co to jeszcze nie wiem. Podobno są duże szanse , że sie da naprawić. Chociaż jak dostał rozrząd...

ja to jeszcze czekam na sprawę bo zapewne będę miał grzywnę, swojego rozbieram na części i szukam drugiego

Opublikowano

Karwa to kogo ja widziałem w puławach na początku stycznia sreberko w avanciku czarne szyby na stali i wlepa na klapie do złudzenia podobny do paputa :mysli: bankowo LPU i naklejka forumowa