Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 256,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pier**licie ten nowy C-max gniecie suty :slina: :slina:

Opublikowano
  • Autor

jak to wygląda w środku :sick3:

ostatnio jeździłem ze znajomym jego C-maxem z 2005 roku i w porównaniu z moim audi to ford :thumbdown:

Kwestia gustu - mi właśnie środek bardzo się podoba...

jeździłeś?

wiesz jakie ma kolega problemy za zapalniem? odpali, pochodzi 5 sekund, gaśnie i tak parę razy. Potrafi też w czasie jazdy nagle zgasnąć. Żeby zapalić chechła 5-6 razy-ach ten common rail[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 23:01_________________________________________________

pisze o starym

Opublikowano

Niedługo pewnie wszystko będzie w common railu...

Opublikowano
  • Autor

a ostatnio użytkownik xantii w common railu własnie wsiadł do mojego audika i podwiozłem go do domu i stwierdził kurcze ale Ci cicho chodzi :naughty:, nie ma to jak benzin :gwizdanie:

Opublikowano

a ostatnio użytkownik xantii w common railu własnie wsiadł do mojego audika i podwiozłem go do domu i stwierdził kurcze ale Ci cicho chodzi :naughty:, nie ma to jak benzin :gwizdanie:

żeby to miało turbine to by było fajnie, tak to ujdzie w tłumie :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

żeby to miało turbine to by było fajnie, tak to ujdzie w tłumie :tongue4:

pertole te turbiny, własnie chciałem auto bez turbo, moc mi wystarcza, wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia ale uważam turbo za element przesadnie awaryjny utrudniający eksploatację zwałaszcza jeżeli nie posiada sie auta z turbo z salonu.

Opublikowano

Aj jeszcze nie dorosłes, albo wręcz przeciwnie za szybko wyrosłeś :polew: :polew:

Opublikowano

Paput jeszcze troche czasu i będziesz myślał o turbinie - apetyt rośnie w miare jedzenia...

Opublikowano
  • Autor

Paput jeszcze troche czasu i będziesz myślał o turbinie - apetyt rośnie w miare jedzenia...

e tam przeszło mi póki co[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 23:53_________________________________________________i piterex wyhaczyłeś jakieś cudeńko? :cool1:
Opublikowano

Cały czas szukam... Pod koniec tygodnia może skocze do Holandii jak praca pozwoli.

Opublikowano

Paput wrzuć godzinę spotu w 1 poście :tongue4:

Opublikowano

jak to wygląda w środku :sick3:

ostatnio jeździłem ze znajomym jego C-maxem z 2005 roku i w porównaniu z moim audi to ford :thumbdown:

Kwestia gustu - mi właśnie środek bardzo się podoba...

jeździłeś?

wiesz jakie ma kolega problemy za zapalniem? odpali, pochodzi 5 sekund, gaśnie i tak parę razy. Potrafi też w czasie jazdy nagle zgasnąć. Żeby zapalić chechła 5-6 razy-ach ten common rail[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 23:01_________________________________________________

pisze o starym

Trochę się uśmiałem :>

Twój kolega ma padło, więc ford common rail bee. Poprzednie audi miało problemy z notlaufami, więc turbina bee. Chyba opierasz swoje osądy na jednym przypadku :cool1:

Te fordy to świetne auta (może poza silnikiem 2.0tdci ale o tym większość osób wie).

Bardzo dobre wyciszenie (nawet w porównaniu do benzyny), miękkie plastiki (żadnego pukania czy trzeszczenia). Słynne zawieszenie i prowadzenie(nowa era forda i ogromna sprzedaż focusów I to głównie zasługa tego zawieszenia). Silniki diesla są bardzo dynamiczne i wbrew pozorom nie są tak czułe na jakość paliwa jak te z stajni VW.

Mój brat miał focusa II z silnikiem 1.8tdci, jeździłem tym autem. Wielokrotnie na zmianę z moim audi.

Jedyne co mu się przez 50k km popsuło to przegub.

2jaxg1i.jpg

Opublikowano
  • Autor

tak "opieram swoje osądy na jednym przypadku".............................. notlaufa :polew: w ogóle inni tego problemu nie maja :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 13:30_________________________________________________[quote name=Sebek (-_-) ]

Paput wrzuć godzinę spotu w 1 poście :tongue4:

tak się zastanawiam czy nie będzie za zimno :mysli:

Opublikowano

Jak się ma notlaufa to trzeba coś z tym zrobić. Turbo nie przechodzi w tryb awaryjny bez przyczyny.

Najczęściej jest to kierowca z PSJ :gwizdanie:

Turbiny są dla ludzi, nawet średnio rozwinięta małpa nauczyłaby się takim samochodem jeździć.

Nie pałować na zimnym, studzić po jeździe i nie zamulać. To takie trudne? Ale fakt, lepiej powiedzieć, że wadliwym ogniwem jest turbina a nie człowiek. Sprężarka głosu nie ma, a szkoda :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jak się ma notlaufa to trzeba coś z tym zrobić. Turbo nie przechodzi w tryb awaryjny bez przyczyny.

Najczęściej jest to kierowca z PSJ :gwizdanie:

Turbiny są dla ludzi, nawet średnio rozwinięta małpa nauczyłaby się takim samochodem jeździć.

Nie pałować na zimnym, studzić po jeździe i nie zamulać. To takie trudne? Ale fakt, lepiej powiedzieć, że wadliwym ogniwem jest turbina a nie człowiek. Sprężarka głosu nie ma, a szkoda :naughty:

zwłaszcza że kupuje się 14 letnie auto i od początku się eksploatuje to turbo

Opublikowano

Sprawdzić turbo to 10 minut roboty

Ale to trzeba wiedzieć jak :wink4:

Luzy na wirniku i przejażdżka. Nie ma luzów, nie ma notlaufów to brać.

Zalać syntetykiem i cieszyć się jazdą.

A jeszcze odnośnie PSJ, dobrze to widać na przykładzie benzyniaków z T. Mało który ma notlaufy, a w dieslu trafi się "oszczędny", który 3 tysięcy obrotów nie przekracza i zapieczone kierowniczki gwarantowane. A jeszcze jak katalizator siedzi...

Opublikowano
  • Autor

to jest moje zdanie i nie musisz go podzielać

Opublikowano

Panowie z mojej strony nici ze spocika :wallbash: Oddaję autko 3 marca gazownikowi na cały ŁYKend, więc nie będę miał jak się ruszyć.

Opublikowano

Panowie z mojej strony nici ze spocika :wallbash: Oddaję autko 3 marca gazownikowi na cały ŁYKend, więc nie będę miał jak się ruszyć.

:thumbdown: