Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

nie no teraz po programie to auto chce jechać :D zobaczycie zreszta na zlocie :)

:decayed: wreszcie jest seria :decayed:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 256,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Motyw drogi :decayed:

38240729eb9b9156420db4478d18c81d.jpeg

Opublikowano
  • Autor
:decayed:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 23:28_________________________________________________Kiedy jakiś spot to Chudy by mi części przywiózł :decayed:???
Opublikowano

:bag: ładnie wyszedłeś na tym zdjęciu Kowiaczku :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:bag: ładnie wyszedłeś na tym zdjęciu Kowiaczku :decayed:

takie drogi w LRY :decayed:
Opublikowano

Tosz to śok normalnie żaden z was nie napisał tu żadnego posta od nie wiadomo kiedy... Co jest z wami :tongue4: ? Zapiliście tak że żaden nie mam siły pisać na klawiaturze :decayed: ?

Opublikowano

Tosz to śok normalnie żaden z was nie napisał tu żadnego posta od nie wiadomo kiedy... Co jest z wami :tongue4: ? Zapiliście tak że żaden nie mam siły pisać na klawiaturze :decayed: ?

właśnie do domu wróciłem :decayed:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 03:06_________________________________________________Jak by ktoś szukał, to w rykach sprzedaje sie A4 B6 sedan ,18TQ 170km USA

samochodzik konkret za 26tys :przebiegly:

Az przez chwile miałem myśl czy swojego nie spróbowac pogonić :naughty:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 11:28_________________________________________________http://allegro.pl/audi-a4-1-8t-quattro-i1545534340.html

Opublikowano

Ciekawe jaki z USA przypłynął bo zdrowo to on nie wygląda. Poducha wywalona,poskładany chyba na trytyki :wink4:

Walnięty przodem :gwizdanie:

Opublikowano

Z tego co wiem to koleszka mieszka w USA i co pewien czas przyprowadza sobie coś, obecnie maja 2 takie B6, raczej nie były bite z tego co na żywo widziałem :wink4:

Opublikowano

wyglada fajnie, szkoda że 26tys nie mam :tongue4:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 11:41_________________________________________________ale przebieg 17tys to fajny nie?? :polew: :polew:

Opublikowano

wyglada fajnie, szkoda że 26tys nie mam :tongue4:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 11:41_________________________________________________ale przebieg 17tys to fajny nie?? :polew: :polew:

ten samochód wiecej stoi jak jeżdzi :gwizdanie: a ten przebieg to chyba od tak wpisany :decayed:

jak by ktos chciał zobaczyc to stoi na jarmołówce w Rykach :gwizdanie:

szary i srebrny :wink4:

[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 11:48_________________________________________________Nie to żebym polecał, bo właściciela osobiscie nie znam, ale auto często widuje :wink4:

Opublikowano

Kowi czym Ty się podniecasz :facepalm:

Opublikowano

Kowi czym Ty się podniecasz :facepalm:

tym co ty tylko ze w benzynie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:blink: Do tego czym ja się niby podniecam to daleko temu padłu co pokazałeś :)

Opublikowano

:blink: Do tego czym ja się niby podniecam to daleko temu padłu co pokazałeś :)

poczym wnosisz ze to padło :mysli:

Opublikowano

poczym wnosisz ze to padło :mysli:

przód ma gorzej spasowany niż u mnie w B5, a jak dobrze wiesz ja swojego przodu nawet nie spasowałem po akcji przepychania przedstawicieli handlowych :D:decayed:

Opublikowano

Nie wiem poczym ty widzisz że źle spasowany :gwizdanie:

Opublikowano

Z tego co wiem to koleszka mieszka w USA i co pewien czas przyprowadza sobie coś, obecnie maja 2 takie B6, raczej nie były bite z tego co na żywo widziałem :wink4:

Szkoda, że za sprawdzenie w carfaxie się płaci. Gdybym był zainteresowany to bym go sprawdził.

Bum był z przodu jak nic, przód jest krzywy, zaślepka poduszki wciśnięta na chama. I nie ma zaznaczonej magicznej opcji bezwypadkowy.

A jak na te 17k km to ma wypierdziany fotel :wink4:

Opublikowano

jak go trafie to zrobie spyfoto i zobaczycie że nie wyglada na bitego :gwizdanie: te fotki są z aparatu z obiektywem szerokątnym wiec stad moze macie te omamy :decayed:

a ten przebieg to :gwizdanie: z jajem wpisany :kox:

Opublikowano

Ja go oglądałem pod tesco (klapa usa i moje eks felgi, nie mogłem przegapić :naughty:) :gwizdanie:

Piotrek, gość się sam przyznaje że samochód jest po dzwonie. Nie zaznaczył opcji bezwypadkowy :gwizdanie: