Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja go oglądałem pod tesco (klapa usa i moje eks felgi, nie mogłem przegapić :naughty:) :gwizdanie:

Piotrek, gość się sam przyznaje że samochód jest po dzwonie. Nie zaznaczył opcji bezwypadkowy :gwizdanie:

no dobra niech Ci bedzie :wink4:

Ale nawet jeśli był walnięty, to i tak na chwile obecna jest dobrze zrobiony pod względem blacharki :good:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 257,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Tosz to śok normalnie żaden z was nie napisał tu żadnego posta od nie wiadomo kiedy... Co jest z wami :tongue4: ? Zapiliście tak że żaden nie mam siły pisać na klawiaturze :decayed: ?

:sexinbed::drinks::sex::punk: człowiek zajęty :kox:
Opublikowano

No widzie :tongue4: faktycznie tylko papucik martwię się żebyś to się za bardzo nie przepracował :sexinbed:

Opublikowano
  • Autor

No widzie :tongue4: faktycznie tylko papucik martwię się żebyś to się za bardzo nie przepracował :sexinbed:

człowieku jak sie ma sześć cylindrów to w każdy dzień tygodnia jest co przepalać a niedziela odpoczynek :decayed:
Opublikowano
  • Autor

No to jest jakiś argument :tongue4:

żarcik taki, cza przystopować bo zaraz się traktorzyści odezwą :polew:
Opublikowano

No to jest jakiś argument :tongue4:

żarcik taki, cza przystopować bo zaraz się traktorzyści odezwą :polew:

ktoś wołał :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

A ja to bym sobie traktorkiem pojeździł... :gwizdanie:

u nas ci tego pełno :gwizdanie:
Opublikowano

człowieku jak sie ma sześć cylindrów to w każdy dzień tygodnia jest co przepalać a niedziela odpoczynek :decayed:

to ty papuc wykorzystujesz swoje wozidło i ładujesz go co dzien w inny cylinder :wtf::banan3::buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha:

Opublikowano

to ty papuc wykorzystujesz swoje wozidło i ładujesz go co dzien w inny cylinder :wtf::banan3::buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha:

:sarcastic:

Opublikowano

:sarcastic:

Rafalekx chciałes spota 28 maj. A jak sie zapatrujecie na imprezy juwenaliowe w lublinie? 28 maj jest disko polo na felinie :yeee: a praktycznie od 4 maja do własnie 28 maja coś sie dzieje (imprezy) :yeee: Troche by wrócił do czasów studenckich :polew: :polew:

Opublikowano

Rafalekx chciałes spota 28 maj. A jak sie zapatrujecie na imprezy juwenaliowe w lublinie? 28 maj jest disko polo na felinie :yeee: a praktycznie od 4 maja do własnie 28 maja coś sie dzieje (imprezy) :yeee: Troche by wrócił do czasów studenckich :polew: :polew:

disco w polu? :kox::naughty: dobra impreza tylko nożem można dostać między oczy :decayed: Nie wiem... ja średnio czasowy jestem, ale może się wybiorę na jakiegoś browara ze znajomymi, niestety tylko weekendy wchodzą w grę. Ciekawe co będzie się działo na juwenaliach w stolicy :mysli:

Opublikowano
  • Autor

zbok :pociesz:
Opublikowano

disco w polu? :kox::naughty: dobra impreza tylko nożem można dostać między oczy :decayed: Nie wiem... ja średnio czasowy jestem, ale może się wybiorę na jakiegoś browara ze znajomymi, niestety tylko weekendy wchodzą w grę. Ciekawe co będzie się działo na juwenaliach w stolicy :mysli:

nie przesadzaj z tym nożem. Idioci sie trafiają nawet na pielgrzymkach wiec niema co generalizowac :no:

W razie jakbys sie wybierał na jakiś koncert w lbn to sie odezwij to ja tez sie pojawie :hi:

zbok :pociesz:

nie zbok, poprostu interpretuje Twoją wypowiedź :polew:

Opublikowano
  • Autor
nie zbok, poprostu interpretuje Twoją wypowiedź

a Ty cio robisz z każdą z diód od RS6 co masz w zdesiu :kox::decayed::mysli:

Opublikowano
nie zbok, poprostu interpretuje Twoją wypowiedź

a Ty cio robisz z każdą z diód od RS6 co masz w zdesiu :kox::decayed::mysli:

dodaje im napięcia :kox::tongue4::polew:

Opublikowano

nie przesadzaj z tym nożem. Idioci sie trafiają nawet na pielgrzymkach wiec niema co generalizowac :no:

W razie jakbys sie wybierał na jakiś koncert w lbn to sie odezwij to ja tez sie pojawie :hi:

:good: na obecną chwilę wybieram się do LU na wesele... a później się zobaczy :gwizdanie:

Opublikowano

:good: na obecną chwilę wybieram się do LU na wesele... a później się zobaczy :gwizdanie:

:good:
Opublikowano
  • Autor

masz jaką panne na weselicho? jak nie to Ci załatwię :naughty:

:naughty: :naughty: :naughty:

7124075.3.jpg?l=1185190085000