Opublikowano 6 Lipca 201115 l A z przodu juz gwint założyłeś strach pomysleć co z ta kuchenką gazową sie dzieje
Opublikowano 6 Lipca 201115 l To może niedziela? ja w niedziele pracuje a 17 lipca w lublinie jesteś? Quattro wariuje:( żartujesz Co się dzieje?
Opublikowano 6 Lipca 201115 l To może niedziela? ja w niedziele pracuje a 17 lipca w lublinie jesteś? może wieczorem się pojawię, jak mi się uda wcześniej wyjść z pracy
Opublikowano 7 Lipca 201115 l Jeśli chodzi o niedzielę to do 21.00 mam czas, mogę być nawet o 6.00 Albo sobota po 22.00
Opublikowano 8 Lipca 201115 l U nas w LRY nic się nie dzieje, więc wrzucam tutaj (w sumie Puławy są otoczone lasami) Po prostu uważajcie. Zdarzenie z wczoraj... :gwizdanie: Najbardziej wkur... znieczulica. Zatrzymały się tylko 2 osoby (w tym ja) a na policję i straż czekaliśmy prawię godzinę (jakieś pojeby zwalniały i robiły zdjęcia ale żaden nie był na tyle odważny by spytać czy można jakoś pomóc - nie wiem czego ludzie się tak boją :gwizdanie:) Chłopak na szczęście jechał wolno i sam :gwizdanie: Dobrze, że nie było pasażera :gwizdanie:
Opublikowano 8 Lipca 201115 l Kumpel wczoraj opowiadał ze ten zwierz był porozrzucany nieźle po drodze Armi ale jak juz ktoś sie zatrzymał to naprawde nie ma po co kolejnych 5 sie zatrzymać bo to bardziej wk***i niż pomoże :gwizdanie: Ja jak miałem wypadek to tez zatrzymało sie ze 4 na początku później przejeżdzali poprostu albo zatrzymywali sie i tylko pytali czy OK(tylko trzeba było odrywac sie i mówić "tak jest OK jedźcie dalej" widząc że i tak juz kto miał pomóc to pomógł :gwizdanie: Taki sztuczny tłum gapiów bardziej naraża na kolejne zdarzenie niż ma pomóc ponieważ nagle parkuja wszyscy jak leci robi sie korek :gwizdanie: