Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jak zwykle zarejstruje sie i tyle

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 257,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja też panowie odpadam w sobotę, muszę być w pracy. Ale jeśli chodzi o niedzielę to tak o 16 będzie mi pasować

A co ze środą?

Opublikowano
  • Autor

Jaka sroda?

Opublikowano

ja i w srode odpadam :gwizdanie: dopiero od poniedziałku wracam do zywych :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Z rafalekxem bedziesz po smietnikach buszowal?:)

Opublikowano

nie wpierdzielam w jego działalnosć :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A na wojewodzki jedziesz?

Opublikowano

środa 6, czwartek 7, godz. 18-19 Tesco? :decayed:

środa :mysli:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 00:41_________________________________________________To moze my machniemy w sobote spota?

ta środa 6 lipca

Opublikowano

A na wojewodzki jedziesz?

wszystko sie okaże po tej niedzieli :gwizdanie:

Opublikowano

odpadam w ten weekend

Doszedł nowy puławiak na forum, tym razem B7 :naughty:

A propos nowych klubowiczów w LPU, mój poszedł w dobre ręce do Puław. Niestety zapomniałem odkleić wlepkę :rolleyes:Puki co to jeździ jeszcze na LRY ale pewnie przerejestruje. Więc jakby komuś drogę zajechał mój helmut "co złego to nie ja" :decayed:

Opublikowano

odpadam w ten weekend

A propos nowych klubowiczów w LPU, mój poszedł w dobre ręce do Puław. Niestety zapomniałem odkleić wlepkę :rolleyes: Puki co to jeździ jeszcze na LRY ale pewnie przerejestruje. Więc jakby komuś drogę zajechał mój helmut "co złego to nie ja" :decayed:

:naughty:

mało tego drugi z LRY poszedł do dęblina :wink4: 2,4 Quattro czarny avant z czarnymi szybami i lampami :wink4: ogólnie czarnuch :decayed:

Opublikowano
  • Autor

odpadam w ten weekend

A propos nowych klubowiczów w LPU, mój poszedł w dobre ręce do Puław. Niestety zapomniałem odkleić wlepkę :rolleyes: Puki co to jeździ jeszcze na LRY ale pewnie przerejestruje. Więc jakby komuś drogę zajechał mój helmut "co złego to nie ja" :decayed:

:naughty:

mało tego drugi z LRY poszedł do dęblina :wink4: 2,4 Quattro czarny avant z czarnymi szybami i lampami :wink4: ogólnie czarnuch :decayed:

prawie taki jak mój[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 22:50_________________________________________________co do użytkowników forum to doszedł jeszcze jeden z a4 b6 z tego co widze
Opublikowano

no prawie, wyposażenie w sumie to samo :wink4: tylko z zewnatrz nieco inny, noi spryski kiedyś miał, póki nie zaczelismy driftować :decayed:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 22:54_________________________________________________Teraz kumpel kupił astreIII 2.0t 200km i ostatnio nie mógł uciec WOLNOSSĄCEMU A8 3,7 230km :naughty: powiedziałem mu że szybko wróci do audi :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no prawie, wyposażenie w sumie to samo :wink4: tylko z zewnatrz nieco inny, noi spryski kiedyś miał, póki nie zaczelismy driftować :decayed:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 22:54_________________________________________________Teraz kumpel kupił astreIII 2.0t 200km i ostatnio nie mógł uciec WOLNOSSĄCEMU A8 3,7 230km :naughty: powiedziałem mu że szybko wróci do audi :decayed:

rafalekx ich obu by objechał :decayed:
Opublikowano

Hej, ja bym mogła w czwartek, weekend odpada bo praca

Opublikowano
  • Autor

Hej, ja bym mogła w czwartek, weekend odpada bo praca

ja nie bardzo mogę bo samochód rozbebeszyłem :kox:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 11:07_________________________________________________może jakiś inny termin :mysli:
Opublikowano

Mam nadzieję że jeszcze nie przyśniłem Ci się w nocy? :polew: Bo większości zdań mnie wywołujesz więc chyba moja osoba ma ogromny wpływ na Twoje życie :D O czym byś nie myślał to (rafalekx to rafalekx tamto...) :D mam tylko nadzieję że jak się skupiasz na misce ustępowej to o mnie nie myślisz :polew: przy innych czynnościach mniej lub bardziej fizjologicznych również... :D

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieję że jeszcze nie przyśniłem Ci się w nocy? :polew: Bo większości zdań mnie wywołujesz więc chyba moja osoba ma ogromny wpływ na Twoje życie :D O czym byś nie myślał to (rafalekx to rafalekx tamto...) :D mam tylko nadzieję że jak się skupiasz na misce ustępowej to o mnie nie myślisz :polew: przy innych czynnościach mniej lub bardziej fizjologicznych również... :D

Nierówne sufity musisz projektować :naughty:
Opublikowano

Nierówne sufity musisz projektować :naughty:

:gwizdanie: Nikt nie robi idealnie płaskich (w tym przypadku równych) :naughty: jeszcze się taki nie urodził, każdy ma... znaczy robi nierówno pod sufitem :gwizdanie: Nawet Ty papucik :D A rzekłbym nawet przede wszystkim Ty :D nie ma się czego wstydzić :P Każdy ma jakiegoś z@joba... znaczy nierówny sufit :gwizdanie:

Opublikowano

To może niedziela?