paput Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Te drugie tylko kwestia jaki rozmiar Sam podbnych szukam ale w graficie jasnym albo normalne srebrne Jak cos są AVUS 17ki czarne et45 za 1200zł bez opon Jakieś foty? To są 16" 16to Ci moge swoje sprzedać tam są 17ki Znasz jakis wulkanizatorów w Puławach bo moze bym sie wybrał w poszukiwaniu czegos konkretnego Wiem tylko gdzie zmieniają oponki :> Ja chcę czarne aluski myślę że do srebrnego koloru będą pasować
paput Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 A jak z tym spocikiem jutro? Robimy czy dajemy sobie spokój póki się ciepło nie zrobi?
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 A jak z tym spocikiem jutro? Robimy czy dajemy sobie spokój póki się ciepło nie zrobi? Jak chcecie Poprostu daje sie hasło mamy jutro spot i wtedy sie dzieje U mnie wpadł jakis świerszcz pod maske prawdopodbnie sprzęgiełko alternatora bo chyba tego tylko nie wymieniałem i już mnie wpienia ;( i uszczelka pokrywy zaworów poci sie wymieniałem to gówno w wakacje i znowu pusciła ale w środe wpadnie nowa i pare upgradów :gwizdanie:
paput Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 A jak z tym spocikiem jutro? Robimy czy dajemy sobie spokój póki się ciepło nie zrobi? Jak chcecie Poprostu daje sie hasło mamy jutro spot i wtedy sie dzieje U mnie wpadł jakis świerszcz pod maske prawdopodbnie sprzęgiełko alternatora bo chyba tego tylko nie wymieniałem i już mnie wpienia ;( i uszczelka pokrywy zaworów poci sie wymieniałem to gówno w wakacje i znowu pusciła ale w środe wpadnie nowa i pare upgradów :gwizdanie: Za bardzo katujesz tą swoją maszynkę i się poci
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 bedzie żyć w środe i juz bedzie nisko latać
Sebek (-_-) Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 mnie raczej nie będzie bo jadę do szpitala
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 [quote name=Sebek () ] mnie raczej nie będzie bo jadę do szpitala Moze następny piatek był by lepszy
Armi Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 [quote name=Sebek () ] mnie raczej nie będzie bo jadę do szpitala Moze następny piatek był by lepszy Też tak myślę ale w razie czego i w ten mogę podjechać. Dobra idę czyścić alufelgi
janjazda Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 ja w następny piątek to raczej na 100% odpadam bardziej mi ten pasuje
paput Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 To na razie odkładamy spota byłoby za często i za dużo osób Wysłałem parę pivów do kilku gości z Puław może ktoś się odezwie
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 To na razie odkładamy spota byłoby za często i za dużo osób Wysłałem parę pivów do kilku gości z Puław może ktoś się odezwie chyba będzie lepiej :gwizdanie: Sebek by kolejnego opuscił a na kolejny termin chłopy po zakałdają letnie gumy to i fotki ładniejsze bedzie mozna zrobić i mi bardziej na ręke bo narazie nie jeżdże swoim bo ten świerszcz mnie wkarwia juz
janjazda Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 to może przynajmniej w LRY małego zrobimy?
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 to może przynajmniej w LRY małego zrobimy? No to rzucaj u nas hasło, moze bigos sie zachwyci ja w tenn week i tak mam zjazdz w wawie wiec w piatek na chwile :gwizdanie:
paput Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Zapraszamy na spoty w Puławach link:http://www.a4-klub.pl/smf/all_spoty_pulawskie_spot_w_trakcie_organizacji-t115666.450.html Dzięki, chętnie wpadnę. Pozdrawiam, Grzegorz W Mamy kolejnego do spota :>
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Zapraszamy na spoty w Puławach link:http://www.a4-klub.pl/smf/all_spoty_pulawskie_spot_w_trakcie_organizacji-t115666.450.html Dzięki, chętnie wpadnę. Pozdrawiam, Grzegorz W Mamy kolejnego do spota :>
Anthrax Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 To jak w najblizszy piątek odpada? Ja już jeżdżę na letnich 17, także autko wygląda znacznie lepiej.
Kowi87 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 To jak w najblizszy piątek odpada? Ja już jeżdżę na letnich 17, także autko wygląda znacznie lepiej. O powitac kolege pierwsza benzynka w szeregu gnojowozów Nie no pany jak macie możliwość to organizujcie spota w ten piatek, u nas w Rykach bedzie spontan jak to co piatek w sumie czy sie zapowie czy nie to zawsze sie trafi jeden na drugie tzn ja na Janjazda czy hansona bądź odwrotnie :gwizdanie: w końcu mała mieścina A takiego na większą skale poprostu trzeba ustalić na jakaś date konkretną bo was tam na LPU coraz wiecej
paput Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 To jak w najblizszy piątek odpada? Ja już jeżdżę na letnich 17, także autko wygląda znacznie lepiej. Najbliższy piątek odpada bo ziomalom nie pasuje...
Rekomendowane odpowiedzi