Kowi87 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Oj Paput, zrobimy spota to bedziesz wiedział
paput Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 Oj Paput, zrobimy spota to bedziesz wiedział nie jeżdże już na spoty bo mam przładowanie :disgust:
Kowi87 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Oj Paput, zrobimy spota to bedziesz wiedział nie jeżdże już na spoty bo mam przładowanie :disgust: nie jeżdzisz dynamicznie to masz turbo syfem za***ane pojeżdzij ze 2 tyg troche żwawiej a nie na 4 biegu 60km/h taka jazda go za***ie a jeszcze zimy nie ma pamietaj a wtedy najtrudniej o jazde dynamiczną :gwizdanie: jak nie pomoze to suszarka na blat i czyszczenie
paput Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 Oj Paput, zrobimy spota to bedziesz wiedział nie jeżdże już na spoty bo mam przładowanie :disgust: nie jeżdzisz dynamicznie to masz turbo syfem za***ane pojeżdzij ze 2 tyg troche żwawiej a nie na 4 biegu 60km/h taka jazda go za***ie a jeszcze zimy nie ma pamietaj a wtedy najtrudniej o jazde dynamiczną :gwizdanie: jak nie pomoze to suszarka na blat i czyszczenie właśnie wczoraj chciałem pojeździć ekonomicznie i dzisiaj notlaufa złapał od razu ;( kurffa, trzeba będzie regenerować albo czyścic albo kupić AWXa :> ile może kosztować użyfffka?
Kowi87 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 AWX wyrwiesz za 600-1000zł używke [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 23:45_________________________________________________paput nakręcaj spot to zrobimy logi, tylko gdzie tam u was mozna śmiało na 3 biegu od minimalnych obrotów do 120 sie rozpedzic bez hamowania
paput Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 AWX wyrwiesz za 600-1000zł używke [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 23:45_________________________________________________paput nakręcaj spot to zrobimy logi, tylko gdzie tam u was mozna śmiało na 3 biegu od minimalnych obrotów do 120 sie rozpedzic bez hamowania obwodnica
Kowi87 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 AWX wyrwiesz za 600-1000zł używke [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 23:45_________________________________________________paput nakręcaj spot to zrobimy logi, tylko gdzie tam u was mozna śmiało na 3 biegu od minimalnych obrotów do 120 sie rozpedzic bez hamowania obwodnica musi być droga mało ruchliwa, żeby podczas robienia logów nie dojechać komus na dupe, albo być wyprzedzanym :gwizdanie: to tak dla bezpieczeństwa
paput Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 AWX wyrwiesz za 600-1000zł używke [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 23:45_________________________________________________paput nakręcaj spot to zrobimy logi, tylko gdzie tam u was mozna śmiało na 3 biegu od minimalnych obrotów do 120 sie rozpedzic bez hamowania obwodnica musi być droga mało ruchliwa, żeby podczas robienia logów nie dojechać komus na dupe, albo być wyprzedzanym :gwizdanie: to tak dla bezpieczeństwa na 3 biegu 120 to będzie wył da radę tam myknąć
paput Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 dobra zbieram się do roboty ;( jak dla mnie to może być te week ale Ty kowi masz chyba zjazd?
Kowi87 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 dobra zbieram się do roboty ;( jak dla mnie to może być te week ale Ty kowi masz chyba zjazd? da week odpada, no chyba że masz cisnienie i wpadniesz na granice lubelszczyzny A z tym napinaczem rozwiazałes zagadke
paput Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 dobra zbieram się do roboty ;( jak dla mnie to może być te week ale Ty kowi masz chyba zjazd? da week odpada, no chyba że masz cisnienie i wpadniesz na granice lubelszczyzny A z tym napinaczem rozwiazałes zagadke narazie rano nie piszczy i kurna nie wiem czy wyminiać a tanio trafiłem w Puławach napinacz INA za 130 zł i chyba jednak kupię bo za dzień dwa znowu będzie rano rzęził [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 12:25_________________________________________________mogę wpaść
Kowi87 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 A rozrząd robiłes w ogóle bo moze to juz czas wszystko zmienić, mi to sie wydaje że jak ingerujesz w paski rolki napinacze to wymieniasz wszystko np nowa rolka to nowy pasek [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 12:27_________________________________________________To jak cos mozemy sie na dęblinie ustawić np jutro zrobi sie pełne logi i wieczorem ci wysle na pw jotpegi i pochwalisz sie tam gdzie trzeba
paput Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 A rozrząd robiłes w ogóle bo moze to juz czas wszystko zmienić, mi to sie wydaje że jak ingerujesz w paski rolki napinacze to wymieniasz wszystko np nowa rolka to nowy pasek no napinacz chcę wyminić i pasek a rozrżad co ma do tego układu? Przecież nie napędza go ten pasek. Rozrząd robiłęm to na pewno nie on. Już wymieniałem pasek od alternatora w grudniu ale tylko pasek bez napinacza, on od kupna nie był wymieniany. Rozrząd wyminiony kompletny
Kowi87 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ja jak wymieniałem ten pasek od alternatora to też wszystkie rolki z nim kręcące :gwizdanie:
Armi Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Ja wymieniałem wszystko, łącznie z pompą wody :gwizdanie:
jarucki Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 a ja nie dałem rady [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 22:36_________________________________________________ Kowi mi kazał ktoś Ty? Jarucki to rezacz z lubelskiego nie znam :>[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 22:40_________________________________________________Rezacz Jarucki? no nie znasz, ale juz od dawna tu sie kreci po puławach to skąd on jest? z Kobylanki
Kowi87 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 a ja nie dałem rady [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 22:36_________________________________________________ Kowi mi kazał ktoś Ty? Jarucki to rezacz z lubelskiego nie znam :>[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 22:40_________________________________________________Rezacz Jarucki? no nie znasz, ale juz od dawna tu sie kreci po puławach to skąd on jest? z Kobylanki kiedy rezasz pompke
jarucki Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 jak kupie śruby i podkładki przy opcji że nadal będzie padało bo jeśli zrobi się pogoda to mody odejdą na bok:D a no i jeszcze łapa Pompy ma przyjść
paput Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 a ja nie dałem rady [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 22:36_________________________________________________ Kowi mi kazał ktoś Ty? Jarucki to rezacz z lubelskiego nie znam :>[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 22:40_________________________________________________Rezacz Jarucki? no nie znasz, ale juz od dawna tu sie kreci po puławach to skąd on jest? z Kobylanki gdzie to je???
Rekomendowane odpowiedzi