SebaOp Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 chyba powtórka ? trafili znowu na siebie
Arek88 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 mimo lekkiego deszczu dalismy rade! Frimus niestety wykrakales ze uczestnikow spota mozna bylo zliczyc na palcach jednej reki Ty to jednak jestes ale i tak fajnie bylo sie znow spotkac pogadac PODZIEKOWAC PANOWIE NO i pozdro dla Pani z radiowozu buahaha
Mati_23 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 5 autek to nawet nawet panowie, ja niestety znowu trafiłem na zło i jakoś mnie to zaczyna wk***iać, ale tekst typu panie ale to przecież stare auto co pan oczekuje że nie będzie bite, ja pier**le no porażka ???? a ty co masz dzisiaj z tymi znakami zapytania ! czego nie rozumiesz ---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:16 ---------- chyba powtórka ? trafili znowu na siebie wiem ale dzisiaj na pewno nie grają i o tej porze tym bardziej grają 24/04/2013 o 20:45
Frimuś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jak co ??!! co to znaczy bo ni hu...nie czaje oco kaman cyt. ja niestety znowu trafiłem na zło i jakoś mnie to zaczyna wk***iać, ale tekst typu panie ale to przecież stare auto co pan oczekuje że nie będzie bite, ja pier**le no porażka
Mati_23 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 to może czytaj sms Łukaszu pisałem ci że jadę po auto dla tego nie będzie mnie na spocie, ale jakoś wczoraj byłeś chyba nerwowy i to przez to spoko zdarza się
Frimuś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 faktycznie skrzynke pocztowa sprawdze bo nie doczytalem. ---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ---------- mimo lekkiego deszczu dalismy rade! Frimus niestety wykrakales ze uczestnikow spota mozna bylo zliczyc na palcach jednej reki Ty to jednak jestes ale i tak fajnie bylo sie znow spotkac pogadac PODZIEKOWAC PANOWIE NO i pozdro dla Pani z radiowozu buahaha No widzisz A za jedyne 50zl. moge wywrozyc Ci przyszlosc ,chcesz *do ceny nalerzy doliczyc vat oraz abonament Dojkladnei pozdro dla slicznej blond funkcjonariuszki
SebaOp Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 5 autek to nawet nawet panowie, ja niestety znowu trafiłem na zło i jakoś mnie to zaczyna wk***iać, ale tekst typu panie ale to przecież stare auto co pan oczekuje że nie będzie bite, ja pier**le no porażka ???? a ty co masz dzisiaj z tymi znakami zapytania ! czego nie rozumiesz ---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:16 ---------- chyba powtórka ? trafili znowu na siebie wiem ale dzisiaj na pewno nie grają i o tej porze tym bardziej grają 24/04/2013 o 20:45 wiem, dlatego się Łukasza pytałem jak pracuje
Mati_23 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 5 autek to nawet nawet panowie, ja niestety znowu trafiłem na zło i jakoś mnie to zaczyna wk***iać, ale tekst typu panie ale to przecież stare auto co pan oczekuje że nie będzie bite, ja pier**le no porażka ???? a ty co masz dzisiaj z tymi znakami zapytania ! czego nie rozumiesz ---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:16 ---------- chyba powtórka ? trafili znowu na siebie wiem ale dzisiaj na pewno nie grają i o tej porze tym bardziej grają 24/04/2013 o 20:45 wiem, dlatego się Łukasza pytałem jak pracuje acha no spoczko
SebaOp Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 to może czytaj sms Łukaszu pisałem ci że jadę po auto dla tego nie będzie mnie na spocie, ale jakoś wczoraj byłeś chyba nerwowy i to przez to spoko zdarza się Łukasz byl zakręcony wczoraj bo dostał prezenty do auta )))))
SebaOp Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 jakieś części do auta )) Łukasz jeździ przepisowo
Frimuś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 to może czytaj sms Łukaszu pisałem ci że jadę po auto dla tego nie będzie mnie na spocie, ale jakoś wczoraj byłeś chyba nerwowy i to przez to spoko zdarza się Łukasz byl zakręcony wczoraj bo dostał prezenty do auta ))))) Jasne ---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ---------- tz co mandat Nie sluchaj Seby on jest taki zlosliwy ---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 14:00 ---------- jakieś części do auta )) Łukasz jeździ przepisowo No ba
SebaOp Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ja złośliwy, do ciebie ..... nigdy )
Mati_23 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 hehe spoczko panowie idę na pierogi może pierwsza tura 40 mi starczy
Frimuś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ja złośliwy, do ciebie ..... nigdy ) No chyba ze choc zalatuje klamstewkiem ---------- Post dopisany at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany at 14:39 ---------- hehe spoczko panowie idę na pierogi może pierwsza tura 40 mi starczy 40 na raz ??!!
hopek03 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 to kiedy następny spocik ? ja bym podjechał i kuzyn
Frimuś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 czekaj zjem leczo a mati pierozkii mozemy sie spocic
hopek03 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 czekaj zjem leczo a mati pierozkii mozemy sie spocic to prawda
Mati_23 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ojej ale się najadłem 45 będę gruby
Rekomendowane odpowiedzi