Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kędzierzyn-Koźle i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam kabelek :)

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to robimy coś z tym spotem na czasie ? dadus a bywasz czasami niedaleko kk byśmy się zgadali. wiem że Głubczyce to 30 min drogi :)

Opublikowano

ja pracuje do 23 :facepalm::facepalm:

Opublikowano

a niedziela ?

Opublikowano

:hi:

Panowie ten sklep gdzie mieszali lakiery chyba na kozielskiej (na przeciw Media Expert kiedyś Practiker) zamknęli czy przenieśli gdzieś, czy jak?

Opublikowano

a niema go już tam byłeś ?

Opublikowano

Wczoraj patrzyłem ale nie moglem zauważyć.. Jakiś z częściami samochodowymi był i coś z projektowaniem wnętrz..

Opublikowano

Jest tylko teraz jest poloczony i powiekszony bo mieli remont... I chyba szyld nie wisi:)

Opublikowano

A widzisz.. Nie wiedziałem, a nie chciałem tam chodzić i szukać bo zimno było :decayed: To ten szary budynek? Oni malują takie drobne elementy jak np zaślepki spryskiwaczy?

Opublikowano

Oj raczej nie maluja ale mozesz zapytac;-)

Opublikowano

Wydaje mi się że kiedyś widziałem jak jeden koleś chodził tam w takim brudnym ubraniu i trzymał coś świeżo pomalowanego. Podjade kiedyś i zapytam :wink: Dzięki za informacje.

Opublikowano
A widzisz.. Nie wiedziałem, a nie chciałem tam chodzić i szukać bo zimno było :decayed: To ten szary budynek? Oni malują takie drobne elementy jak np zaślepki spryskiwaczy?

Mam znajomego który maluje takie pierdoły

Opublikowano

Mam znajomego który maluje takie pierdoły

Szkoda, ze wczesniej nie wiedzialem, sam musialem pomalowac czujnik parkowania i cholera wie ile ten lakier wytrzyma;p

Wysłane z mojego C1605 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Chciałem kupić lakier w spray-u i samemu pomalować ale nie wiem jak to wyjdzie.. Ile by wział za pomalowanie dwóch zaślepek?

Opublikowano

kwestia dogadania się. zapytam. pare kolegów malowało w spray-u pod kolor lakieru i mówią ze to dobre

Opublikowano

Tez tak pomaluje i nie będe się bawił w jakieś profesjonalne malowanie bo więcej za to zapłace niz za zaślepki

Opublikowano

Baze kupujesz pod kolor tylko gorzej dostac pozadny klar ktory po nalozeniu bedzie mial ladny polysk...