Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kędzierzyn-Koźle i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klar może ogarnąłby mi znajomy lakiernik tak przy okazji :wink:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 169,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tam gdzie lakiery sprzedaja moga ci nabic tez klar w puche ale nie testowałem jeszcze.. Bo te wszystkie spreye za 15zł to nie klar...

Opublikowano

To tylko zaślepki więc nie będzie tak źle :wink:

Opublikowano

Witam pany orientuje się ktoś czy zmieszczę takie fele do mojej b7 18X8,5(ET42) 9,5(ET40) :wink:

Opublikowano

Spokojnie zmiescisz:) Ja mam 10,5 z tylu et42:P Tylko nie wiem jak to bd u ciebie przy quattro jak masz rozne szerokosci kol...

Opublikowano

liczyłem przód na zewnątrz wyjdzie o 19mm i do wewnątrz auta tez 19mm

a tyl wyjdzie 34mm na zewnątrz i 30m do srodka

wiec nic nei powinno sie na niczym zaprzeć tylko jakie kapcie do tego dobrać

Opublikowano

Takie zeby srednice byly takie same:-p iles procent moze byc roznicy ale niewiem ile. A co to za kolko?

Opublikowano

wydaje mi się ,że jak będziesz miał różne oponki z przodu i inne z tyłu to może wywyalać błąd ESP:kwasny: mówimy o Quattro oczywiście:decayed:

---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:07 ----------

danek* a jak długo jeździsz tą a4 b7? drogie w utrzymaniu chodzi mi i rozrząd,hamulce,ogólna eksploatacja:decayed: chcę kupić a6 c6 i zastanawiam się nad 3.0 tylko nie wiem czy mnie nie pożre:grin:

Opublikowano

Jak sie zacznie sypać to pożre:decayed:

Opublikowano

Nie przesadzajcie:) 3.0 sie tak nie sypia... A juz napewno nie tak jak 2.0 czy 2.5

Opublikowano

O 2.5 nawet nie rozmawiajmy bo to znany temat:P 2.0 może nie są bezawaryjne ale jak motor padnie to uzywke kupujesz za 1000-2000 a przy 3.0 to na rozrząd tyle braknie:P

Opublikowano

No tak ale wiadomo że czasy bezawaryjnych aut sie skonczyly.... Teraz kazdy motor ma jakas wade. Ale mi osobiscie v6 w dieslu dalo by wiecej frajdy jak r4:D No chyba ze 2.0T;D

Opublikowano

Dlatego pytam jak wygląda eksploatacja:P jeżdżę często 2.7tdi i szczerze mówiąc podoba mi sie ten silnik ale ciężko kupić w tych pieniądzach które mam:/

Opublikowano

Jeżeli jeździ się mało to pytam po jakiego grzyba DIESEL ? :facepalm: Michał a ty co nagle A6 C6 :wink: wygrałeś w lotto :naughty: ?

Opublikowano

Jak mam kupić a6 c5 za 20k to wolę sobie za 30k kupić c6 z początku produkcji za 28k juz można kupić zarejstrowana:P

Opublikowano
Jak mam kupić a6 c5 za 20k to wolę sobie za 30k kupić c6 z początku produkcji za 28k juz można kupić zarejstrowana:P

no tak ale to są padła niestety :facepalm: trzeba da z 35 k za coś w miarę :kwasny:

Opublikowano

To akurat dam radę ocenić,a poza tym raczej będę coś z de przywoził lekko pukniete albo z padnietym motorem jeszcze zobaczymy,nie przekreślam benzyny jak będzie fajne i tanie 3.2 to nie pogardzę ale wtedy tylko gaz:P

Opublikowano

Ciezko C6 za 30k wyrwac wedlug mnie...

Opublikowano

No w PL ciężko wejdź na tablice.pl tam jest parę sztuk,mowie raczej de jak nie będzie nic ciekawego to kupie c5 i za kase która mi zostanie wsadze koło moze air:D narazie jadę na Niemcy i wracam za dwa tygodnie :P

Opublikowano

No na pewno trzeba szukać ale może coś się znajdzie :)