Frimuś Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Nie znacie mnie ,ale mimo wszystko wpadne pod Karolinke Siema ty byles jako nowy na spocie?? ---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ---------- No panowie spocik sie odbyl teraz czas na KK .Szykowac sie na srode ok.17 Zeby frekwecja dopisala !!!!
Mati_23 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 oj daje autko do mechanika we wtorek wiec mogę nie zdążyć panowie może w piątek, sobote
Frimuś Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 oj daje autko do mechanika we wtorek wiec mogę nie zdążyć panowie może w piątek, sobote Nie fisuj to niech cie ktos podzuciu na bajure musisz wpasc. A czemu dajesz do mechaniora?
SebaOp Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 jak trzeba to można zmienić termin jak duzo osob nie moze, przeciez nie ma konca swiata, a zapewne w piatek lub niedziele bedzie spot w Opolu
Mati_23 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 a oddaje bo robię wymianę płynu hamulcoweg, nowe tarcze na przód ATE power disc i klocki ATE ceramiczne, i osłona przegubu do zrobienia z lewej strony tył w następnym miesiącu zrobię hehe brak kaski
SebaOp Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 a oddaje bo robię wymianę płynu hamulcoweg, nowe tarcze na przód ATE power disc i klocki ATE ceramiczne, i osłona przegubu do zrobienia z lewej strony tył w następnym miesiącu zrobię hehe brak kaski zostawiasz serię czy pakujesz większe tarcze?? ja u siebie zamontowałem 312mm Mikado GT + klocki TRW i płyn hamulcowy ATE Super Blue Racing róznica jest ogromna w hamowaniu:)
Mati_23 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 seria idzie nie mam 16 na zimę a szkoda mi tych opon co mam teraz na 15 a ile płynu wchodzi do układu hamulcowego ???
Frimuś Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 seria idzie nie mam 16 na zimę a szkoda mi tych opon co mam teraz na 15 a ile płynu wchodzi do układu hamulcowego ??? Masz 16 alu na zime z oponami do opchania
Mati_23 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 no właśnie nie mam 16 mam 15 z oponkami
Mati_23 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 no tak ale już kupiłem wiec peszek hehe oj tam z tym sprzętem chyba będzie hamować
Mati_23 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 kupiłem tarcze klocki i teraz mi nie potrzebne 16, szkoda mi teraz 312 mm montować ja już mam ten sprzęcik
Arek88 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 To jak panowie z ta sroda w KK bo bym tyz wpadl Do pracy mam na 22 wiec by mi pasowalo,a ponoc parking na gorze na odrzanskich ogrodach dosyc fajna miejscowka na spota
Frimuś Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Michał własnie wspominal o tym parkingu. Seba i freemus czyli ja bede
Mati_23 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 oj panowie chętnie bym tam wjechał ale nie dam rady już próbowałem za duży skos i niestety wiszę sobie autkiem hehe
Frimuś Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 oj panowie chętnie bym tam wjechał ale nie dam rady już próbowałem za duży skos i niestety wiszę sobie autkiem hehe Chopie ogarnij sie Ni etam to gdzie indziej spoko loko
Rekomendowane odpowiedzi