Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kędzierzyn-Koźle i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe ogarnę się może :banan: zresztą po co wole być nieogarnięty :naughty::polew::polew:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 170,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
hehe ogarnę się może :banan: zresztą po co wole być nieogarnięty :naughty::polew::polew:

:kox:

Opublikowano

Zawsze mozemy ugadac sie na dole a potem wspolnymi silami jakos wjedziemy choc tez slyszalem ze sa problemy zeby na gore wjechac :decayed: ja narazie na ori zawiasie wiec mysle ze nie bedzie problemu :grin: To gdzie i o ktorej w KK? :D Moja propozycja odrzanskie na dole w godzinach wieczornych np. 19 co Wy na to? :banan::naughty:

Opublikowano

Na dolnym parkingu jest godny plener do zdjęć:kox:

Opublikowano
Zawsze mozemy ugadac sie na dole a potem wspolnymi silami jakos wjedziemy choc tez slyszalem ze sa problemy zeby na gore wjechac :decayed: ja narazie na ori zawiasie wiec mysle ze nie bedzie problemu :grin: To gdzie i o ktorej w KK? :D Moja propozycja odrzanskie na dole w godzinach wieczornych np. 19 co Wy na to? :banan::naughty:

Kolego pisalem juz wczesniej ze bedziemy na 17 w KK o godz.19 to juz slonce spi :wink:

Miejsce jakiekolwiek-zawsze mozna sie przemiescic.

---------- Post dopisany at 14:52 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ----------

Na dolnym parkingu jest godny plener do zdjęć:kox:

Malina :naughty:

Opublikowano

Sorki Lukas4334 musialem to gdzies przeoczyc :D

Spoksik 17 pasuje mi jeszcze lepiej :D Anfiteatr na Gorze sw. Anny tez fajna miejscowka na foki :decayed: ale to sie juz jutro ustali :D DAjcie jeszcze znac gdzie dokladnie no i DO JUTRA KLUBOWICZE :):a4fan::grin:

Opublikowano

Nom i to lubie :naughty:

17 jestesmy w kedziezynie,pisac szybko gdzie mamy sie spotkac? A na niejscu jeszcze pokminimy co i jak.

Opublikowano

Galeria odrzańskie ogrody, parking podziemny przy wejściu C...30m od wjazdu na P po prawej stronie.

Opublikowano

chłopaki mam problem zacisk mi lata bo k**wa nie mam tej j**anej sprężynki co klocek trzyma macie może ktoś ma coś takiego albo zacisk kupię pilnie bo zj**ie sobie nowa tarcze i klocki jak tak bede jeździł :kwasny: ten mózg od którego auto kupiłem ciuli zgubił i nie założył wogóle partacz

Opublikowano
Galeria odrzańskie ogrody, parking podziemny przy wejściu C...30m od wjazdu na P po prawej stronie.

Kur..Mac..ale zes napisal nic nie czaje :kox:

Pamietaj ze nie moze byc wzniesien bo mateusz cos wspominal ze mialby problem,no ja rownierz nie zabradzo.

Opublikowano

Dacie rade...od której strony będziecie jechać? Od krapkowic?

Opublikowano

Mysle choc z Seba jeszcze nie gołdołem :decayed:

Bede do ciebie dzownil chyba ze on bedzie znal droge

Opublikowano

lecimy jak coś od Krapkowic ,potem obwodnicą i na ogrody.

Łukasz ja mam jutro kontrolę na trasie w pracy, jeszcze nie znam szczegółów czy będą ze mna jeździli czy pojadą na moją dzisiejszą trase. Jutro rano będe wiedział:/ powiem tak jak pojadą ze mną to będzie ciężko żebym się wyrobił na 17, najwyżej się spóźnie, a jak nie pojadą ze mną to luzik:)

jutro rano napisze do Ciebie sms-a lub zadzwonie ( możesz odebrać telefon w pracy?)

Opublikowano

hujnia hujnia hujnia j**any zacisk nie wiem czy przyjadę audiczką :kwasny: wezmę najwyżej czerwoną szczałkę od żony ( punto ) hehe:naughty: :polew:

Opublikowano

Jedziecie krajową 45 a potem kierujecie się na krajową 40stkę. Dojedziecie do ronda z dupnym krzyżem...na nim prosto i za 500m po prawej ujrzycie cel podrózy. Na rondzie w prawo i za galerią w prawo i tam będą znaki na Parking. Będziecie widzieli po ok 50m wjazd na podziemny...jest za***iście łagodny zjazd także nie ma problemu. Generalnie żeby było prościej to wjedziecie w ten parking i tak jakby do jego końca i w prawo. Spotkajmy się w rogu parkingu. Tam powinno być mniej aut(trochę dalej do wejścia:D) Dla nas będzie idealnie. Pucować auta bo będzie statyw i lustrzanka!!:naughty: Jakiś radlerek też powinien być, tak żeby i kierowcy mogli coś bachnąć:) Zrobiłem dla Was nawet mapkę:grin:

Bez_tytu_u.jpg

<br /><br />

Opublikowano

ja nie pucuje bo nie chce mi się hehe :naughty:

Opublikowano

Pyrtolisz Panie...pyrtolisz...:decayed:

Opublikowano

punt nie pucuje :polew::facepalm: audiczke bym popucował :naughty:

Opublikowano
lecimy jak coś od Krapkowic ,potem obwodnicą i na ogrody.

Łukasz ja mam jutro kontrolę na trasie w pracy, jeszcze nie znam szczegółów czy będą ze mna jeździli czy pojadą na moją dzisiejszą trase. Jutro rano będe wiedział:/ powiem tak jak pojadą ze mną to będzie ciężko żebym się wyrobił na 17, najwyżej się spóźnie, a jak nie pojadą ze mną to luzik:)

jutro rano napisze do Ciebie sms-a lub zadzwonie ( możesz odebrać telefon w pracy?)

Spoko.jak bys dzownil a nie odbiore to napewno oddzwonie.

---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

hujnia hujnia hujnia j**any zacisk nie wiem czy przyjadę audiczką :kwasny: wezmę najwyżej czerwoną szczałkę od żony ( punto ) hehe:naughty: :polew:

Co z zaciskiem??

Przyjedz nawet konno.:decayed:

---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ----------

Zobzaczy sie jaka jutro pogoda. Moze na trasie jakas myjka bezdotykowa bedzie.

A wogole to: mojej fury brud nie tyka :grin:

Opublikowano

To w takim układzie do jutra...tymczasem:hi:

No no...chyba, że nawoskowana i mały deszcz cały syf uformuje w kropki...:kox: