Opublikowano 19 Czerwca 201313 l a wiec nie o tobie mówiłem hehe jakieś czarne B6 avant stoi codziennie koło muth ktoś wie któż to ?
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l W Starej Kuzni powiadasz? Ja tam jestem co wekend u dziewczyny, ale a4 nie widzialem z wlepka. To co z tym spotem? mogłeś nie widzieć bo jest parkowane w garażu a ja twoje wozidło widziałem kilka razy byłeś może w starej kuźni w ubiegłą sobote i około 16 przejeżdżałeś koło szkoły ?????
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l wyjeżdżałem tyłem z garażu a ty musiałeś hamować bo na chodniku auta były zaparkowane w szkole jakiś festyn był dziwne że ramek nie zauważyłeś
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l no możliwe że to nie ty byłeś bo kilka tych a4 tu jeździ i to nawet ładnych
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l dwie ładne b6 stki bujają się po sławięcicach. Jedna laser rot a druga czarnula:decayed:
Opublikowano 24 Czerwca 201313 l Za to ja dziś Ciebie widziałem w sławięcicach... Powiem Ci że jest koks z Twojej B6:decayed:
Opublikowano 24 Czerwca 201313 l Kristof czy Twoje auto nie stało w piątek w Kędzierzynie pod sklepem muth - czy coś takiego??
Opublikowano 24 Czerwca 201313 l Rafał no byłem w Sławiecicach w niedziele. Seba w piatek to napewno nie byłem ja:) Pozdro
Opublikowano 25 Czerwca 201313 l Kristof czy Twoje auto nie stało w piątek w Kędzierzynie pod sklepem muth - czy coś takiego?? tam to autko zawsze stoi i nie wiem kto to właśnie jest
Opublikowano 25 Czerwca 201313 l Tez juz widzialem je kilka razy. Ma chyba dymione tylne lampy i przod tez ciemny dosyc. A4 z wlepka i ramka stoi tez czesto w Kędzierzynie na ul. Damrota koło tych sklepikow małych