didas Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 wiem wiem ale z tylu robilem wszystko w czarfny maty i nie chcialem zostawiac przodu w chromie:P jak wszystko to wszystko moze sikne same znaczki w metalic zeby troszke sie odroznialy od atrapy
musti Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Ładne cacko felga również ładnie kontrastuje z autem może swap na 300 kucy ?
QRi Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 felga 18 na zime - ambitnie - ale kozak jest jak chcesz 20" na lato to mam z a8 sline - u mnie w temacie sa fotki sa na sprzedaz po cenie nizszej niz na allegro 300 kuni nie ma co robic, bo to automat, jakby byl manual to wtedy nie trzeba swapowac zeby z AVJta zrobic "czysta" kuni
didas Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 20" za duzo, mailem ostatnio zalozne llorinser lm6 20" jak mialem go sposzczonego na ziemi i ledwo szlo skrecac hehe mam je na allegro wystawione:) W sumie teraz go podnioslem alej ednak niezawodna jest 19" nie za duza, nie za mala, tylko musze cos ciekawego wysmyczyc:)
wuju Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 zdjęcia w dzień o to mi chodziło też chyba wszytko ze znaczkami na czarno pójdzie :gwizdanie: powiedz mi jeszcze tylna listwę na zderzaku też malowałeś czy ori czarna była?
didas Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 tez malowalem na szczęście obwódki wokół drzwi(ramek drzwi) byly czarne wiec niemusiałem wymieniac:)
niekrasz Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 a udalo ci sie moze zdjac ta listwe, bez zdjemowania zderzaka?
didas Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 spoko, ja to wlansie tak zrobilem, ona jest wciskana, musisz powoli zaczac od jednej strony i plaskim podwazyc wciski, za zderzak sie wogole nie bierz.[br]Dopisany: 19 Luty 2010, 16:28_________________________________________________A tak to sie kreci
Gość elvis80 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 qr** pięknie to wygląda.... ale ja mam wszystkie dok lakładki w srebrze... i w powiązaniu z takimi ślicznymi felunkami było by kiczowato chyba co??? dajcie opinie bo jak coś to bym wziął ten felunek.... bo mi sie podoba po ujjjju
didas Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Jak srebne to tym bardziej pasuje, wkoncu felga jest z wierzchu polerowana czyli srebna
Rekomendowane odpowiedzi