Opublikowano 24 Czerwca 200917 l jechalem za , mrygalem dlugimi ale kierownik mnie olal ... jak cała reszta albo ci..a i nie patrzy w lusterko wsteczne ... :polew:
Opublikowano 25 Czerwca 200917 l Music widziany wczoraj ok. 13.30 Kalisz , Majkowska przy Tesco , długie były i łapa była
Opublikowano 25 Czerwca 200917 l dzisiaj Wal Miedzeszyński g.18.30 w strone Warszawy czarne (albo brudny granat) B7 Avant na dużej feldze, chyba 3.0 TDI, blachy WT XXXX [ramki klubowe] Chyba bogi...
Opublikowano 26 Czerwca 200917 l szary RS4, blachy WK XXXXX, dziś na Kasprzaka ok 14, ale bez klubowych oznaczeń, ciekawe kto?
Opublikowano 26 Czerwca 200917 l szary RS4, blachy WK XXXXX, dziś na Kasprzaka ok 14, ale bez klubowych oznaczeń, ciekawe kto? jeśli dobrze kojarzę to widziałem go na nocnych wyścigach :gwizdanie:
Opublikowano 26 Czerwca 200917 l a ja jechalem za nim ostatnio sobieskiego [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 15:53_________________________________________________ej, a to nie jest moze e-sa zrobiona na rs4 adama? (2 fast for U)?
Opublikowano 26 Czerwca 200917 l szary RS4, blachy WK XXXXX, dziś na Kasprzaka ok 14, ale bez klubowych oznaczeń, ciekawe kto? tez go kiedyś widziałem na wisłostradzie , gratulowałem przez CB auta
Opublikowano 26 Czerwca 200917 l ja tez spotkalem kolege ale mnie obtrabil zajechal droge i przychamowal ... buractwo
Opublikowano 26 Czerwca 200917 l ja tez spotkalem kolege ale mnie obtrabil zajechal droge i przychamowal ... buractwo :polew: :polew:
Opublikowano 26 Czerwca 200917 l dzis o 21.30, kfc na pulawskiej, silna grupa z piaseczna, zielonym sedanem w dieslu nawet chcialem podejsc i zagadac ale jakos tak wstydliwy jestem
Opublikowano 26 Czerwca 200917 l ja tez spotkalem kolege ale mnie obtrabil zajechal droge i przychamowal ... buractwo A ty pewnie zapitalałeś lewym pasem 30 km/h , i byłeś strasznie zdziwiony jego reakcja ?
Opublikowano 26 Czerwca 200917 l Zeszły tydzień, Jurata, WZW, kombi B6 - w oczy rzuciła się rejestracja WOS XXXXX, naklejka klubowa na klapie i czarniutkie felgi MOMO. Musi byc ktos stad
Opublikowano 27 Czerwca 200917 l dzis o 21.30, kfc na pulawskiej, silna grupa z piaseczna, zielonym sedanem w dieslu nawet chcialem podejsc i zagadac ale jakos tak wstydliwy jestem jakieś znaki szczególne ????
Opublikowano 27 Czerwca 200917 l biala bluza (chyba bmw sauber jednego z kolegow) + 2 kolegow i kolezanka:) to Ty Moskal byles? ja czarny avant z jablkiem na klapie:)[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 09:08_________________________________________________a nie... widze ze masz adr-a a nie klekota... chyba ze ja zle spojrzalem na wydech
Opublikowano 27 Czerwca 200917 l Nie , to napewno nie ja byłem ja czarny avant z jablkiem na klapie jabłko firmy "apple" ???? bede Cie wypatrywał na mieście :kox: chyba ze ja zle spojrzalem na wydech ja nie mam wydechu bo sie urwał
Opublikowano 27 Czerwca 200917 l ja tez spotkalem kolege ale mnie obtrabil zajechal droge i przychamowal ... buractwo A ty pewnie zapitalałeś lewym pasem 30 km/h , i byłeś strasznie zdziwiony jego reakcja ? Akurat wjezdzalem na rondo na ktorym nikogo nie bylo NIKOGO byl 1 pas bo remont. nie moja wina ze "kolega" wpadl na rondo z predkoscia ponad "50". fakt ze ma 3x tyle mocy co ja nie upowaznia do bycia burakiem
Opublikowano 27 Czerwca 200917 l Nie , to napewno nie ja byłem ja czarny avant z jablkiem na klapie jabłko firmy "apple" ???? bede Cie wypatrywał na mieście :kox: chyba ze ja zle spojrzalem na wydech ja nie mam wydechu bo sie urwał tak jest, jablko firmy apple to chyba byl ktos z klubu, uslyszalem cos w rodzaju "to Taktuś?" - ale przygluchy jestem wiec moglem sie mylic [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 09:59_________________________________________________ ja tez spotkalem kolege ale mnie obtrabil zajechal droge i przychamowal ... buractwo A ty pewnie zapitalałeś lewym pasem 30 km/h , i byłeś strasznie zdziwiony jego reakcja ? Akurat wjezdzalem na rondo na ktorym nikogo nie bylo NIKOGO byl 1 pas bo remont. nie moja wina ze "kolega" wpadl na rondo z predkoscia ponad "50". fakt ze ma 3x tyle mocy co ja nie upowaznia do bycia burakiem bardzo nieladna akcja
Opublikowano 27 Czerwca 200917 l Zeszły tydzień, Jurata, WZW, kombi B6 - w oczy rzuciła się rejestracja WOS XXXXX, naklejka klubowa na klapie i czarniutkie felgi MOMO. Musi byc ktos stad Potwierdzam :> :> byłem na Juracie po profilu zobaczycie między jakimi miastami kursuję Pozdrawiam kolegę który mnie "wylukał"
Opublikowano 27 Czerwca 200917 l Zeszły tydzień, Jurata, WZW, kombi B6 - w oczy rzuciła się rejestracja WOS XXXXX, naklejka klubowa na klapie i czarniutkie felgi MOMO. Musi byc ktos stad Potwierdzam :> :> byłem na Juracie po profilu zobaczycie między jakimi miastami kursuję Pozdrawiam kolegę który mnie "wylukał" Nie wpadlem na to, zeby fotke zrobic i wrzucic tutaj w charakterze WANTED, ale widze, ze i tak sie udalo Pozdrawiam kolege PS Ja narazie incognito jezdze, ale jak ktos zobaczy granatowe B5 z cienkim srebrnym paskiem na burtach to pewnikiem ja