Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja będę :) No ale czemu olecko się nie odzywa? :whistling:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 237,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Lo-buz pewnie będziemy tam gdzie rok temu, ale w razie czego podaj komórkę do Ciebie to będziemy dzwonić :hi:

No Olecko wali w ch*** :whip2:

Opublikowano
Ja na 90 % bede :decayed: . Zabiore rodzinke wiec tak jak pisalem po 18.30 powinienem byc. Spotykamy sie na tej samej plazy gdzie w tamte lato ? Ten sam parking ? Kupimy kielbaski wiec trzymajcie tam dla nas cieplego grilla :wink:

Do 18:30 to powinniśmy już mieć grilla odpalonego więc będziecie w sam raz.:decayed:

Opublikowano

Filip zostawie Tobie pw z nr telefonu to jak by sie zmienilo miejsce to napisz smsa na jaka ulice zajechac :wink:

Z hamulcami sie nie wyrobilem, w sklepie dali ciala i nie przyszly dzis pierscienie od abs-u. Nie szoruja jeszcze wiec dojade :decayed:

Opublikowano

Jeżeli wyrobię sie w czasie to się zjawię, ale to dopiero będę wiedział w środę...:hi:

Opublikowano

Karol, a kolega ? BTW: Planowo mamy być do ok 20-20,30, więc wpadajcie nawet te tę godzinkę lub półtorej i chociaż na 1 kiełbasę :naughty::wink:

---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

Damian, numer do Ciebie zapisałem i w odpowiedzi podałem do siebie :hi:

---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

Opublikowano

kolega też pracuje więc trudno na dzień dzisiejszy cokolwiek określić i się deklarować ...

Opublikowano

No ale pamiętajcie, że jesteście mile widziani jakby coś :thumbup1: Tym razem zamiast kebaba będzie kiełbaska/karkówka lub kaszaneczka jak kto woli :kox:

Opublikowano
No ale pamiętajcie, że jesteście mile widziani jakby coś :thumbup1: Tym razem zamiast kebaba będzie kiełbaska/karkówka lub kaszaneczka jak kto woli :kox:

spoko:wink::hi:

Opublikowano

A jak z Johnym :F bo jak będą jakieś osoby nie kierujące, i będzie z kim wypic browarka to ja sobie szofera załatwię ( dziewczynę :P ) ? Filip o jakim miejscu myślisz? Patelnia?

Opublikowano

Właśnie przejeżdżałem obok dużej plaży nad Sajnem- dziś jest tam pełno ludzi. Zaraz chyba ruszę się na patelnię zobaczyć jak tam jest i przede wszystkim czy wjazd jest darmowy, bo w tamtym roku chyba po 5 czy nawet 10 PLN był w sezonie :whistling:

Opublikowano
Właśnie przejeżdżałem obok dużej plaży nad Sajnem- dziś jest tam pełno ludzi. Zaraz chyba ruszę się na patelnię zobaczyć jak tam jest i przede wszystkim czy wjazd jest darmowy, bo w tamtym roku chyba po 5 czy nawet 10 PLN był w sezonie :whistling:

Początek maja to chyba jeszcze nie sezon.:decayed:

Chłopaki kto jedzie jutro z Suwałk? Może złapiemy się ok. 16:30 pod ratuszem i razem polecimy na Augustów. Tylko czy ktoś jedzie, żebym nie stał jak ten wuj na darmo.:wink:

Filip - w Augustowie łapiemy się na tym parkingu co w tamtym roku na spocie tak?

Opublikowano

Dobra, byłem, widziałem, sprawdziłem.

Spotykamy się o 17 przy hotelu Warszawa, z tego co pamiętam jeszcze się tam nie spotykaliśmy :decayed: Kilka postów wyżej pisałem jak tam dojechać dokładnie.

Docelowo polecimy na plażę "patelnia" w Przewięzi pod Augustowem. Jest to w drodze z Augustowa do Sejn, w Przewięzi na skrzyżowaniu w lewo. Póki co swoją obecność potwierdził sylwiasty , marcinos80, Kasjan, Lo-buz i ja tak ? Żebyśmy nie czekali 30 min na darmo na nie wiadomo kogo :facepalm:

Gdyby ktoś nagle się zdecydował , lub zgubił w Augustowie ( będąc pierwszy raz w takiej metropolii :polew: )to mój telefon 693 855 966

Opublikowano

o tu ło ? :decayed:

http://www.patelnia.netta.pl/

My bedziemy, po 18 podjezdzam pod prace kobity i jedziemy od razu :hi:

Opublikowano

Dokładnie tam, przy samej plaży praktycznie za szlabanem :wink:

---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ----------

A Olecko ostatecznie jakie szanse ? Za daleko Wam czy co znów ? :grin:

BTW: karolasterka, mój ojciec wybiera się jutro do NOE, bo ja zaprotestowałem, że w ten upał nie będę tam siedział, więc jak zobaczysz znajome auto z BAU to nie pomyśl, że po Ciebie przyjechałem :grin:

Opublikowano

Filip - ja 16:30 startuję z Suwałk więc powinienem być na 17:00 na miejscu. Spotykamy się pod samym hotelem czy na drodze dojazdowej (ul.Zdrojowa)? A może w ramach atrakcji załatwiłeś nam jakieś SPA?:decayed:

Rozumiem, że grilla (w sensie sprzęt) załatwiasz? Ja mogę zakupić brykiet jak coś. Szama we własnym zakresie czyli każdy bierze to co mu najbardziej smakuje.:decayed: Może po jakimś bezalkoholowym zrobimy?

Opublikowano

Dobra, to ja Filip będę o 17 pod Hotelem. Dobrze by było żeby te miejsca siędzące ( grzybki czy jak im tam ) był wolny jakiś :)

Opublikowano

chlopaki olecko sie zastanowi damy znac po poludniu jak sie z pracy poowijamy wiec zeby nie bylo ze nielubimy takich akcji ;]

Opublikowano

No to liczymy na Was !! :banan:

Opublikowano

Zadymiacz, my będziemy tam gdzieś do 20:30, więc nawet 18-19 możecie wpaść :hi: