Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ta ostatnia miejscówka jest wypas !! ;P Tylko ze musi być więcej aut :P hehe i wędek :P

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 176 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wędki były, robali brak :) Ty weź tą kosę i ryj w ziemi za jakimiś wormsami :) ewentualnie kup coś na haczyk :)

Opublikowano

Ale ja nie mam cierpliwości do łowienia ryb:confused4: daje im 5 minut jak się żadna nie złapie po dobroci to idę po akumulator z auta :evil:

Opublikowano

dokładnie o tym samy sobie pomyślałem ja daje jeszcze mniej czasu :) bo po 3 minutach juz splawik sie mi zlewa z taflą wody i jak sie nic nie złapie to agregat i jazda:)

Opublikowano

Marcin nie wiedziałem że z Ciebie taki nerwus 5 min nie wytrzymasz?? :) słuchaj nie myślałeś żeby jakieś foto puścić na konkurs na stronie głównej masz info co i jak bo fotki cykasz rewelacyjne

Opublikowano
  • Autor

kurde mam nadzieje ze na nastepnym spocie tez sie zjawie bo ostatnio cos troche opuscilem :( a tu na castoramie robimy jeszcze jakies spoty ?

macie jakies tematy z swoimi autami na forum moze :>?

Opublikowano

w tygodniu to ja mógłbym się wybrać na jakiś spocik ;) bo weekendy to raczej jestem mocno zapracowany.

Opublikowano

he he ja temat o swoim parchu piszę praktycznie od momentu jak go mam ale jakoś napisać nie mogę :( może w te wakacje jak już mi się w końcu skończy szkoła to coś ruszę w tej materii :decayed:

Opublikowano
  • Autor

w tematach z autami mozna zobaczyc kto co ma pomodzone w autach bo tak na spotach to mało kto sie czymkolwiek chwali hehe

kolego Gik twoje auto bym chetnie obejzal hehe :) przód mi sie podoba... ale w tygodniu spota ciezko bedzie ustalic bo duzo osob z poza szczecina chyba ze by się ustawić na jakies poł godziny/godzinke na np krematorium ale wtedy beda moze z 3 auta hah

Opublikowano

dobre i 3 auta, ja też chętnie poznam innych klubowiczów! Wszystko do ustalenia. A jeśli weekend to godziny popołudniowe i tez max 2h dla mnie.

Opublikowano

ja jestem w szczecinie:) wiec jak jest ktoś chętny to podjade na bajerę moją czarną mamba na krematorium :) heheheh

Opublikowano
  • Autor

to moze w piatek wstepnie na 20 ;d? prawie weekend ale jeszcze tydzien hehe, ja w piatek bede troche rzeźbił przy aucie wkoncu wiec dopiero o 20 bym prawdopodobnie mogl :D ale mieszkam kolo krema w sumie bo pare minut drogi, wiec jak byscie mieli sie tu spotkac a bym nic nie pisal na forum to poprosze o telefon ;d

Opublikowano

dawaj dzisiaj :) dawajcie dzisiaj:) na bajere juz widzialem wasza jedna klubową a4 na krema dzis

Opublikowano

ja będę w czwartek w szczecinie bo mam na 18 egzamin i po też można by było na krematorium podjechać i po lansować się moją srebrną strzałą :naughty: a w piątek też będę w Szczecinie ale nie wiem czy auto też będzie ze mną w Szczecinie

Opublikowano

ja w piatek nie dam rady :/

Opublikowano

Czyli zostaje czwartek :>

Opublikowano

no juz czwartek lepszy :) bede tutak na chodzie:) w piatek niestety lece do Nowo no i bedzie zabawa z zakupami i takie tam by w niedziele już gonić na Holandię. Pozdro

Opublikowano
  • Autor

kurde no niech bedzie ten czwartek;p 20 ?

Opublikowano

Nie no jak wam pasuje piątek lepiej to spoko, po prostu mnie tylko nie bedzie:) nie patrzcie na mnie :)

Opublikowano

hmm, czwartek 20? no to się wyrobie :) gdzie to całe krematorium :D bo ni cholery nie wiem