Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spiidy co z twoimi kapciochami nie tak ??? Maciej8891 wiem wiem, spokojnie ja tu nie jestem najważniejszy i oczywiście do reszty sie dostosuje :) niech każdy sie wypowie co o tym myśli :) i jazda hehehehe kozak będę z kapciami i obitą audinką:/ muszę sie do Ciebie uśmiechnąć z zarobieniem tych placków rdzy! :) A gdzie się podziewa Pan Galec??? nasz notebookowiec :) z końcówką mocy OBD :) do audi ???:)

właśnie widziany Cysiu w Nowogardzie koło elewatora :) apropo, masz prawą tylną-od pasażera, żarówkę do wymiany z tyłu.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 175,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

jedna felga delikatnie krzywa jest albo to wina opony :(

co do vaga.. tez mam kabelek ale mam problem z zainstalowaniem programu na viscie ;/ no co za system :wallbash:

Opublikowano

o kurde to nie dobrze:) a dziś jaka piekna pogoda :) w sam raz na spotkanko :/

Opublikowano

Hey spiidy - a jaki kabelek masz ?

Opublikowano

ja się zabieram za 2 etap polerki relingów :naughty: wkońcu mi się zachciało to zrobić . w przyszłym tygodniu felgi przyjadą do mnie :slina:965855694 , no i muszę założyć blende na tył

Opublikowano

ja w czwartek zakladam aluski i w piatek auto przechodzi profesjonalna polerke lakieru :evil: tak wiec na sobote bedzie auto przygotowane ladne i pachnace :) jeszcze moze do soboty zdarze zrobic drugiego suba w bagazniku to bedzie z czego posluchac :gwizdanie:

<b>Pedroso</b> a Ty piszesz sie na spocik w przyszla sobote nad jeziorkiem ?

Opublikowano

pedroso wpadaj w takim razie nad miedwie- pochwalisz sie efektem pracy;]

Opublikowano

hehehe czyżby było postanowione??? że to Miedwie ??:)?

Opublikowano

zgadza sie <b>Martinez1980</b> :) dzien ustalony miejsce tez tylko godzine ustalic i bedzie cacy :)

Opublikowano

to superowo , wiec zostaje godzinka do ustalenia ja bym proponował gdzieś na 11:00 albo 12:00 ale jak zawsze sie dostosuję do reszty mimo że czym szybciej tym dłużej posiedze bo bede musiał szybciuej spadać i sie pakować:/ na niedziele

Opublikowano

panowie nie wiem czy zdążę ponieważ dopiero zdarłem ori warstwę czarnego lakieru , a do felg muszę jeszcze opony zakupić 17 " i ogólnie grill ori założyć ale pogoda niestety taka że nic mi się nie chce .

Maciej8891 gdzie , u kogo , jakie koszta tej polerki ponieważ również szukam

Opublikowano

pedroso przestań sie lenić tylko zabieraj sie za robotę :) wyszykować mi brykę, 2 nocki zarwiesz to nic Ci sie nie stanie :D ma być gotowe na sobotę i już !!!!

Opublikowano

<b>Pedroso</b> ja sam bede polerowal samochod maszyne bede mial i cala reszte rzeczy do tego potrzebnych tak wiec kosztow nie poniose zadnych

Opublikowano

martinez nie ten temat xD

Opublikowano

ja popieram nochala x:DP hehe

Opublikowano

mniam mniam, ja już nie szukam ale niezłe, niezłe:D jak Galec buchnie Maciejowi Jego rimsy to dla Niego jak znalazł felunek choć czai sie na 18tki:/

Opublikowano

chłopaki potrzebuje 2 oponki 195/65/15 najlepiej 91H mogą być używki bo mam 1 trafioną a mam 2 dobre oponki jakies 7,5mm wiec potrzebuje tylko 2

Opublikowano

no to skikaj na gryfino :D powiem ci gdzie mozna dostać dobre dziś na spocie :D

Opublikowano

no i nadszedł ten czas na zmiane letnich bucików w mojej audiczce :) a oto i one :)

225/40/ZR18

qjIPJ.jpg

BL8dS.jpg

BLnbJ.jpg

qkNaA.jpg

HcfwA.jpg

Opublikowano

chyba telefon poszedł w ruch do tych fotek??:D