Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój brat ostatnio malował jaguara i oklejal carbonem na ul. Spółdzielczej , sam jest lakiernikem i prace ocenił na 5 +

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 175,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I dzięki wielkie Ci za to Corn a powiedz mi za co się wkurzyli chłopaki z Civic klubu??

Opublikowano
I dzięki wielkie Ci za to Corn a powiedz mi za co się wkurzyli chłopaki z Civic klubu??
jak byś na forum hondy dał filmy z audi, bmw i vw to sam rozumiesz :D
Opublikowano

bo zaczeli by jezdzic czyms porzadnym to by sie nie burzyli :P

Opublikowano

hahahahahahahah

Opublikowano
  • Autor

coś w tym jest ;p przesiadłem sie z civicka na a4ke ;d

Opublikowano
Mój brat ostatnio malował jaguara i oklejal carbonem na ul. Spółdzielczej , sam jest lakiernikem i prace ocenił na 5 +

masz jakies namiary bo nie moge znalezc w google

Opublikowano

Hi gloss design czy coś w tym stylu tylko się okazało ze mój Braciak jednak oklejal cale auto wiec nie wiem czy maluje

Nawet okleiny od lakieru nie potrafię :facepalm:

Opublikowano
Hi gloss design czy coś w tym stylu tylko się okazało ze mój Braciak jednak oklejal cale auto wiec nie wiem czy maluje

Nawet okleiny od lakieru nie potrafię :facepalm:

oni tam tylko oklejaja dlatego nie moglem ich znalezc jak wpisalem lakiernik :grin: bylem kiedys u nich,ciezko tam trafic

Opublikowano

Podpytaj w Auto-Efekt na Niklowej, ja tam malowałem i jestem zadowolony. Zresztą serwis BMW oddaje do nich auta do roboty.

Opublikowano

temat o wszystkim więc się podepnę może ktoś poradzi gdzie tanio dostanę podszybie i listwę progową zewnętrzną do starej B5 ? na alle ciężko o prawą stronę do sedana gdzie bym nie dzwonił to już nie ma albo cenią 200 zł he he Możę zalega komuś gdzieś za garażem z chęcią kupił bym parę gratów w pakiecie.. jak ktoś ma b5 na części niech kliknie na PW

Opublikowano

Auto figiel / Auto świst(watpię) / Auto Bart - bieszczadzka 1 (na rogu) / kolmet - kokosowa 2(mierzyn- droga na lubieszyn przed skarbimerzycami po prawej str) jesli nie beda mieli to ci załatwia.

Opublikowano
  • Autor

szukam kogoś od gazu.. dobrego i taniego ;d zeby przejżał mi instalacje w mikrze litrowej.. macie może kogoś najlepiej jak najbliżej gumieniec ??

Opublikowano

Na szczawiowej maja dobra opinie ale i też droga

Opublikowano

Panie i Panowie :D i foto dziś zrobione jakieś 3 min temu :D tak sie prezentuje błotniczek - zdrowa blacha :D od "S" :D

Audi juz prawie pomalowana :D sorki za jakość ale kobieta mi telefonem wysłała :D

Zdj_cie142.jpg

Opublikowano

Moja a4 cobi w hanoverze maluje a się nie chwale:whistling:

Opublikowano

widocznie nie masz potrzeby dzielenia sie z kolegami fajna dla Ciebie sprawa :P

Opublikowano

Raczej konie znosc niż fajna sprawa, ile miałem jeździć z cala pognieciona karoseria od gradu :facepalm:

Opublikowano

a Ja rdzą i wgniotami, są tu moi koledzy i na wzajem kibicujemy sobie w takich akcjach :D Mam nadzieje ze pomimo ironii i zgryźliwosci Twoja bestia tez w końcu bedzie ladna :P

Opublikowano

koledzy poleci ktoś w Sz-nie jakiegoś speca od wydechów co by za sensowne pieniądze przerobił wydech w A8 4.2 TDI na taki w stylu S8 (tzn. 4 końcówki proste a nie 2 skierowane na dół )