Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do instalatorów lpg w szczecinie mam mieszane uczucia...Ja ze swoją instalacją jeździłem prawie dwa m-ce by ją ustawić i nic to nie dało...zawsze było coś nie tak, kupiłem kabelek, olałem gwarancję i z pomocą forum sam zacząłem ustawiać i poprawiać po "gazownikach". Najbliżej polecany zakład jest w koszalinie - neptun-gaz. Jeśli ma być do auta z profilu, to wolałbym pojechać dalej i mieć spokój. Zajrzyj na forum: lpg-forum.pl, tam Ci doradzą co do składników i montażu.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 175,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do neptuna też dzwoniłem, wszyscy ich polecają. Wolałbym zrobić to na miejscu, ale fakt, silnik trochę ciężki do zagazowania to lepiej jechać w sprawdzone miejsce. Się zobaczy, albo zaryzykuje szczecin albo zostawie auto w koszalinie :P

Opublikowano

Tak gaz w tanowie to dretan na pocztowej...kolega u nich juz 6szt zakisił.

Opublikowano

W tym dretanie to ceny dobre mają :D no ale za jakość się płaci :P

A może ktoś zna takiego gościa z Maszewa? 10 lat robił w Giejbo w Helenowie. Teraz ma prywatkę i montuje LPG, dużo o nim dobrych opinii słyszałem od znajomych z pracy.

Opublikowano

czesc zawsze do niego jezdze i jestem zadowolony jest godny polecenia :)

Opublikowano

Koledzy,
orientuje się może ktoś z Was gdzie w Zachodniopomorskim ktoś bardzo profesjonalnie położyłby mi na autko PlastiDipa?
W Koszalinie niestety nikt się tym nie zajmuje, a nawet gdybym sam chciał to zrobić, to nie mam warunków.

Jakieś podpowiedzi? ;)

Opublikowano

Siemka.

Polecacie zakład GAZ-TECH na Nehringa czy nie bardzo? :P

Zalezy jaka instalke chcesz zalozyc jak BRC to najlepszy w Tarnowie :) czy wiesz juz czym chcesz to zagazować

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Szukam tematu odnośnie wymiany gumy na drążku kierowniczym, prawa strona ta osłona gumowa :)

Nie mogę wykukać takiego tematu na forum, chyba że nie ma..

Może bawił się ktoś z Was w wymianę tego? Jakieś wskazówki, porady ;)

Opublikowano

Szukam tematu odnośnie wymiany gumy na drążku kierowniczym, prawa strona ta osłona gumowa :)

Musisz miec duży klucz nie pamietam jaki nr ;)

Ustaw sobie koła tak a żeby ta strona była wysunieta.

Odkręć końc drążka od zwrotnicy następnie odkręć końcówkę od drążka pamiętaj a żeby liczyć obroty.

Następnie musisz rozerwać opaski zaciskowe trzymające gumę,ściągasz gumę zakładasz nową gumę, drążek wkręcasz tyle samo tylko w 2 stronę :D i tu zaczynają się bęcki bo jest problem z założeniem opaski od strony drążka ja użyłem zwykłą skręcana opaskę musisz ją tak ustawić a żeby dobrze ja dokręcić.

dobrze byłoby uderzyć na zbieżność ale nie mus.

Sorki za roztrzepany opis :grin:

Opublikowano

Musisz miec duży klucz nie pamietam jaki nr ;)

Ustaw sobie koła tak a żeby ta strona była wysunieta.

Odkręć końc drążka od zwrotnicy następnie odkręć końcówkę od drążka pamiętaj a żeby liczyć obroty.

Następnie musisz rozerwać opaski zaciskowe trzymające gumę,ściągasz gumę zakładasz nową gumę, drążek wkręcasz tyle samo tylko w 2 stronę :D i tu zaczynają się bęcki bo jest problem z założeniem opaski od strony drążka ja użyłem zwykłą skręcana opaskę musisz ją tak ustawić a żeby dobrze ja dokręcić.

dobrze byłoby uderzyć na zbieżność ale nie mus.

Sorki za roztrzepany opis :grin:

No właśnie tak myślałem, tylko najgorszy ból bedzie jak przez durną gume trza będzie ustawiać zbieżność, bo przypuszczam że idealnie tak samo nie uda się nakręcić :kwasny:

A jaki smar zapodać tam, bo widzę że troszkę piasku się tam nasypało więc chyba trza to przeczyścić przed założeniem nowej gumy :naughty:

Opublikowano

Taki sam jak w przeguby-grafitowy :decayed:

Jak wkrecasz stare drążki to nie ma problemu :wink:

Opublikowano

Koledzy,

orientuje się może ktoś z Was gdzie w Zachodniopomorskim ktoś bardzo profesjonalnie położyłby mi na autko PlastiDipa?

W Koszalinie niestety nikt się tym nie zajmuje, a nawet gdybym sam chciał to zrobić, to nie mam warunków.

Jakieś podpowiedzi? ;)

Zapraszamy :)

Tutaj pokaz naszego firmowego samochodu :) - http://a4-klub.pl/index.php?/topic/281150-all-b8-audi-a4-s-line-world-rally-blue-pearl-dipped/

Opublikowano

Witam, pytanie z innej beczki. Czy w Szczecinie są osoby, firmy, które zajmują się profesjonalną renowacja lakieru ? Mam na myśli sprawdzone miejsca.

Opublikowano

Poluzuj nakretke drazka kier.-kątre i jej nie ruszaj i wykrec koncowke-wrocisz na to samo miejsce. Zdejmujesz opaske mala potem duza sciagasz manszete i zakladasz nową. Do jej wymiany nie odkrecasz drążka.

Koledzy,

Jakieś podpowiedzi? ;)

Zapraszamy :)

Tutaj pokaz naszego firmowego samochodu :) - http://a4-klub.pl/index.php?/topic/281150-all-b8-audi-a4-s-line-world-rally-blue-pearl-dipped/

Czy to jest ta ślicznota która codziennie stoi zaparkowana na wałach...w sz-nie? Nie możemy się z żoną napatrzeć na nią jak jedziemy rano po 7mej do pracy. Wyjebana jest poprostu.

Edytowane przez SotoM

Opublikowano

Tak, to ta:) dzięki za miłe słowo :)

Edytowane przez Lestat

Opublikowano

Tu nie ma co dziękować.jak dla nas strzał w dziesiątke z kolorem,kolor tak porywa wzrok ze nawet pieknie by jej było na stalówkach jakby stala-obłęd. W sobotę jechaliśmy po połódniu też wzdłuż odry to ją(ciebie) widzieliśmy z mega bliska-wariactwo.(b5 mialem w kolorze rs blue) takze -zazdroszcze bardzo.

W pracy mietki w macie nie wywoluja takiego u mnie szału co twoja...naprawde -ale bez podnietki;-) pozdrawiam.

Sorki -jesli to nie tajemnica-jakie koszta tego'lakieiu'i robota?

Edytowane przez SotoM

Opublikowano

jakby na bebechy mietka polozyc skorupe audi = idealne polacznie

Opublikowano

Nie chciał byś... Wymysły kórwy i szatana te MBki. Myslisz ze mietek taki idealny tez ma wady jak i wspolczecne technologie vag.-można wymieniac...palców zabraknie.nie ma bez awaryjnych aut.

Opublikowano

Wiem ze nie ma bez awaryjnych itd ale jeśli chodzi o luksus to porównania nie ma , koleś wystarczy ze raz mnie przewiózł swoim clk i wystarczyło żebym zachorował , tylko fakt ze dukatów więcej trzeba dać