CORNEK Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Wczoraj pod urzędem zauważyłem jak Polonez doparkował się przodem do Nissana Quasquaia: co byście zrobili na taki widok?
spiidy Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 dobre pytanie co tu zrobic oświadczenie wiele nie da bo pewnie nie wjechał z dużą predkością hehe
Cor72z Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja bym Poldkowi karnego ku..a na szybę nalepił :>
spiidy Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 Pytanko mam takie, czy ktoś w szczecinie ma gra na xboxie i nagrywa sam sobie gierki ? szukam kogoś do kogo mógł bym podjechać z plikiem na dysku i wypalić płytkę bo mój laptop się do tego nie nadaje :gwizdanie:
bediks Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 A powiedzcie jaka mylnia tunel dobra w ZS bo fura brudna a na ręcznej nie objade bo wszystko zamarznie. Dlatego potrzebna taka zeby na koniec ładnie wysuszył i cena zeby nie zabiła.
endriuu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 A powiedzcie jaka mylnia tunel dobra w ZS bo fura brudna a na ręcznej nie objade bo wszystko zamarznie. Dlatego potrzebna taka zeby na koniec ładnie wysuszył i cena zeby nie zabiła. Tip Top na Kolumba
martinez Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 tez ostatnio tam z koleżką słuzbówkę myłem i powiem że całkiem nieźle umyło ;D
yamahayzfr13 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Ja czasami myje na BP na stacji, maja fajne "szczotki"takie mietkie piankowe i punkty przy okazji zbieram
bediks Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 tip top to ten dlugi tunel taki ze 20 metrów tak??
spiidy Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 a jaka cena na bp za taką zabawę ? bo rozumiem ze bp tutaj koło nas na kusłońcu ?
bediks Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 i w tym tip topie jaka cena?? slyszalem ze na shelu na przyjaciół zolnierza za***ista myjnia za 19 zł i nie ma nawet jednego zacieku
yamahayzfr13 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Na BP bodajze od 11 albo 12 do 24zł w zaleznosci od programu, a na każdaj BP takie same ceny byle myjnia byla
Rekomendowane odpowiedzi