Opublikowano 12 Grudnia 201213 l Hardkorowo, szacuneczek sie należy I do tego pięknie zmontowane wideo
Opublikowano 12 Grudnia 201213 l no elegancko chciałbym taką miejscówkę gdzieś tutaj tytuł podkładu proszę
Opublikowano 12 Grudnia 201213 l No powiem Ci że filmik za***isty Muza ok Wszystko dobrane elegancko. ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ---------- no elegancko chciałbym taką miejscówkę gdzieś tutaj tytuł podkładu proszę Max Graham Feat. Neev Kennedy - So Caught Up (Original Mix)
Opublikowano 12 Grudnia 201213 l No powiem Ci że filmik za***isty Muza ok Wszystko dobrane elegancko. ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ---------- no elegancko chciałbym taką miejscówkę gdzieś tutaj tytuł podkładu proszę Max Graham Feat. Neev Kennedy - So Caught Up (Original Mix) znalazłem tytuł pod filmikiem ale mimo wszystko dzięki
Opublikowano 13 Grudnia 201213 l Krzycho graty opanowania:kox: Powiedz mi nie miałeś wcześniej czerwonego fiata 126p w wersji rally??
Opublikowano 13 Grudnia 201213 l a czym montowales ten filmik ?? Tym programikiem z GoPro czy masz cos lepszego do polecenia ?
Opublikowano 13 Grudnia 201213 l Autor ja montuje w sony vegas pro, zadnego programu z go pro nie mialem do montazu
Opublikowano 13 Grudnia 201213 l bo jego nie daja w zestawie jest do pobrania na ich stronce ale nic w nim nie robilem montowalem kiedys taka skladanke w pinacle studio w 1080 xD musze popatrzyc na tego vegasa bo ostatnio duzo o nim slysze dzieki za info pozdrawiam
Opublikowano 14 Grudnia 201213 l Krzychoo tak mi się wydawało, widać km spędzone za sterami 126p dają dobre efekty w audi:naughty: Twój maluch był dla mnie wtedy wzorcem, czerwony kolor, białe ats-y Jeszcze gdzieś w czeluściach dysku mam filmiki jak śmigałeś po jakimś torze + zdjęcia:decayed: Pozdroo i czekam na kolejne filmowe materiały:kox:
Opublikowano 14 Grudnia 201213 l Autor audi to dupowoz, do zabaw nadal sluzy RWD, nie moze byc inaczej
Opublikowano 14 Grudnia 201213 l Rzuciłem do ameryki Twoj film:wink: You have much bigger balls than I do. I could not purposely knock my car out of control at 100kph+ on a 2 lane snow covered road with mass amounts of trees to either side! Very nice work and fantastic car control!! holy **** dude that looks like a blast...you're insane ...się jueseje podjarali:decayed: