szymas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 witam autko stało kilka dni i od paru dni jak wsiadam to centralny niedziała , elektryka szyb niechodzi i lampki po otwarciu drzwi sie niezalpaały,myslałem ze od mrozu ale latałem dosyc troche i ogrzewanie na maxa i nic. a dzisiaj jak ręką odjoł, czy ktoś mi powie gdzie mam szukac problemu aby sie niepowtarzała sytuacja?? z góry dzięki. pozdro
_Solar_ Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 pewnie pompka już siada , bo ona odpowiada za np domykanie szyb, zapalanie się światełek po otwarciu drzwi
szymas Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 ale szyby wogule niechodziły. nawey niepodświetlało ich, czy to tez ma związek z cenrtalnym??
domjenick Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 winny jest moduł komfortu zintegrowany z pompka centralnego-podmień pompke i zobaczysz,czy coś sie zmieni
GerabbkA Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 a może jakiś bezpiecznik koledze siadł!! sprawdzał kolega bezpieczniki??
szymas Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 a może jakiś bezpiecznik koledze siadł!! sprawdzał kolega bezpieczniki?? włanie wydrukowałem sobie opis i jutro sprawdze.
Guregoru Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 a może jakiś bezpiecznik koledze siadł!! sprawdzał kolega bezpieczniki?? Bezpiecznik się sam z siebie nie naprawia Raczej moduł komfortu wariuje
Rekomendowane odpowiedzi