kwiatko Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam, świeci mi się kontrolka od poduszki powietrznej, ale poduszki działają, czy ktoś wie od czego ta kontrolka jeszcze jest?
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam, świeci mi się kontrolka od poduszki powietrznej, ale poduszki działają, czy ktoś wie od czego ta kontrolka jeszcze jest? jak się świeci to nie działaja
kwiatko Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 elektryk powiedział, że z poduchami jest wszystko OK bo prąd dochodzi, i że to musi być kontrolka od czegoś jeszcze
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 prąd może i dochodzi, ale nie będzie dobrego połączenia na którejś kostce i będzie świecić kontrolka kolego podłącz sobie vaga i ci wszystko wyjdzie gdzie masz błąd i jaki
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 elektryk powiedział, że z poduchami jest wszystko OK bo prąd dochodzi, i że to musi być kontrolka od czegoś jeszcze zmien elektryka
ykk Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam, świeci mi się kontrolka od poduszki powietrznej, ale poduszki działają, czy ktoś wie od czego ta kontrolka jeszcze jest? A skad wiesz, ze dzialaja..? Vag i kasowanie bledow. Przeczysc styki..
kwiatko Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam, świeci mi się kontrolka od poduszki powietrznej, ale poduszki działają, czy ktoś wie od czego ta kontrolka jeszcze jest? A skad wiesz, ze dzialaja..? Vag i kasowanie bledow. Przeczysc styki.. VAG był podłączony ale błędu nie skasował, może sugestia dobra z przeczyszczeniem styków. Elektryk do widzenia!
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam, świeci mi się kontrolka od poduszki powietrznej, ale poduszki działają, czy ktoś wie od czego ta kontrolka jeszcze jest? A skad wiesz, ze dzialaja..? Vag i kasowanie bledow. Przeczysc styki.. VAG był podłączony ale błędu nie skasował, może sugestia dobra z przeczyszczeniem styków. Elektryk do widzenia! nie skasował bo sie nie dało czy nie skasował bo mial taki kaprys?? Przynajmniej wiesz która poducha nawala??
kwiatko Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam, świeci mi się kontrolka od poduszki powietrznej, ale poduszki działają, czy ktoś wie od czego ta kontrolka jeszcze jest? A skad wiesz, ze dzialaja..? Vag i kasowanie bledow. Przeczysc styki.. VAG był podłączony ale błędu nie skasował, może sugestia dobra z przeczyszczeniem styków. Elektryk do widzenia! nie skasował bo sie nie dało czy nie skasował bo mial taki kaprys?? Przynajmniej wiesz która poducha nawala?? nie skasował bo się nie dało. Nie wiem, która poducha nawala.
Daimos Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 to odczytaj kod błędu i będzie wiadomo co się dzieje
czaja77 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 kwiatko na spocie w środę zerkniemy co się dzieje
mateo_81 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Jak świeci kontrolka od airbag'a to może to też być przyczyna w napinaczach pasów bezpieczeństwa. Zazwyczaj jest przyczyna w tylnych napinaczach i zazwyczaj problem się objawia przy bardzo niskich temperaturach. P.S. Zacznij od kostek przy napinaczach.
wojciu0308 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 albo masz tasme uszkodzona w kierownicy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi