vauxhall95 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 witam tak jak wyzej.Jeszcze mam pytanie jak radio co godzine sie bedzie wylaczac trzeba bedzie wpisywac kod na nowo czy tylko wlaczyc??
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Nie musisz wpisywać każdorazowo kodu - po prostu trzeba radio włączyć gałką. Kwestia podświetlenia - przylutowanie jednego kabelka;)
vauxhall95 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 aha,a ten kabelek to mozesz powiedziec ktory.Bo odnonie concert to jest od groma.Dzieki
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Słuchaj - kilka lat temu miałem symphony na stole i wiem, że zdejmowałem panel, wziąłem miernik i przyłożyłem do jednej diody - sprawdziłem, który styk idzie do masy, a do drugiego podlutowałem kabelek i wyprowadziłem go do pinu podświetlenia w kostce ISO.
arczi_arczi Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Podaj swój adres email to prześlę ci schemat jak wyprowadzić przewód do podświetlenia . Ja tak zrobiłem i działa mi od dwóch lat.
Rekomendowane odpowiedzi