maciek_AudiA4 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Witam! Mam taki problem, podłączyłem kupioną nawigację pod zasilacz, miała jedną próbę na wprowadzenie kodu i pech chciał że się pomyliłem, nawigacja zaczęła odliczać czas od 60min w dół i przy 33min. ekran wyłącza się, nie reaguje żaden przycisk oprócz włączani, po jego wciśnięci nawigacja włącza się ponownie i znów zaczyna odliczać od 60min po czym znów się wyłącza przy 33min. Po wyłączeniu trzymałem ją podłączoną pod zasilacz cały dzięń, na wieczór włączyłem i znów to samo. Tak wygląda ekran: Czy ktoś zna jakiś sposób aby ponownie można było wpisać PIN? Dodam że długo szukałem na forum odpowiedzi na to pytanie, również w google i nie znalazłem rozwiązania.
PRZEMEK 2800 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 kolego zostaw wlaczona na godz czasu po godz. powinno sie dac wpisac kod odnowa
maciek_AudiA4 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 kolego zostaw wlaczona na godz czasu po godz. powinno sie dac wpisac kod odnowa No właśnie tak się nie da Ja już pisałem samoczynnie wyłącza się na 33min. odliczania, po tym trzymałem ją podłączoną pod zasilacz (12v na pin 12 i 16 we wtyczce D) cały dzień, nic nie dotykałem, na wieczór włączyłem przyciskiem i znów to samo, zaczyna odliczać od nowa.
Stichy Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Tez mialem podobna sytuacje - firma z Gorzowa Wlk. podala zly pin :gwizdanie: i obwiniali mnie ze zle podlaczylem ale wkoncu dopialem swego i podali prawidlowy pin - dwie ostatnie cyfry byly zamienione miejscami Ale wracajac do tematu - pilnuj zegarka i przycisnij dowolny przycisk - to tak jak w kompie aby nie weszla w tryb uspienia ... przycisnij raz na 20 min i bedzie dobrze
maciek_AudiA4 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 pilnuj zegarka i przycisnij dowolny przycisk - to tak jak w kompie aby nie weszla w tryb uspienia ... przycisnij raz na 20 min i bedzie dobrze Też tak próbowałem, można naciskać wszystkie przyciski, kręcić gałką a nawigacja i tak się wyłączy po niespełna 30 minutach. Macie jeszcze jakieś pomysły :?: EDIT Problem nadal nie rozwiązany, koledzy macie jeszcze jakiś pomysł jak to ugryźć?
aju Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 może da się ją jakoś zresetować napisz na elektroda.pl może tam coś zaradzą
barrowiec1 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 panie kolego udalo ci sie to rozwiazac??
Rekomendowane odpowiedzi