Opublikowano 21 Lutego 201016 l Poszukuje foto b6 avant black na 18-stkach RPQ model F 557 RS 6.Dzieki panowie za ewentualna pomoc .Pozdrawiam wzor jak na aukcji http://allegro.pl/item924699176_felgi_aluminiowe_18_5x112_vw_audi_seat_f_557.html
Opublikowano 21 Lutego 201016 l Prrroszę -> samochodzik kolegi lagadula To nie te felgi kolego. Chodzi o te z nowego RS6
Opublikowano 21 Lutego 201016 l 3 strona, VT zrobiony przez michała - to te same felgi, co marcinos pokazał.
Opublikowano 21 Lutego 201016 l Autor Zgadza sie "edmondo" o ten wzor mi chodzi ale nie kolor alu black. Wielkie dzieki za szybka reakcjie.Pozdrawiam
Opublikowano 22 Lutego 201016 l Autor Dzieki i oto mi chodzilo pieknie wyglada ale to pewnie z 19-cali albo lepiej.Na moim zawiasie ori sline wystarcza 18-stki i bedzie gitara:-)
Opublikowano 22 Lutego 201016 l 1 strona - kolega PINCZI zakładał nowe RS6 w rozmiarze 18". Bardzo ładnie się prezentują: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_bbk_s4_avant_pincziego-t76259.0.html
Opublikowano 22 Lutego 201016 l też sie na nie czaje są piękne brzydszych felg nie widziałem Ps. poszukajcie czegoś innego - jest tyle ładnych felg :gwizdanie:
Opublikowano 22 Lutego 201016 l też sie na nie czaje są piękne brzydszych felg nie widziałem Ps. poszukajcie czegoś innego - jest tyle ładnych felg :gwizdanie: łajdak - ale słuchajcie GO, bo zamknie temat :gwizdanie:
Opublikowano 22 Lutego 201016 l też sie na nie czaje są piękne Ps. poszukajcie czegoś innego - jest tyle ładnych felg :gwizdanie: miron zapodaj przykładem :gwizdanie:
Opublikowano 22 Lutego 201016 l też sie na nie czaje są piękne Ps. poszukajcie czegoś innego - jest tyle ładnych felg :gwizdanie: miron zapodaj przykładem :gwizdanie: kolego - nie będę strzelał przykładem bo widze jesteście strasznie zapatrzeni w te felgi .............mi tam sie moje podobają i co Wam będę więcej tłumaczył [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 22:40_________________________________________________Ps. jak sie będziecie starsznie przy nich upierać to mogę polecić sprawdzonego sprzedawcę
Opublikowano 23 Lutego 201016 l też sie na nie czaje są piękne Ps. poszukajcie czegoś innego - jest tyle ładnych felg :gwizdanie: miron zapodaj przykładem :gwizdanie: kolego - nie będę strzelał przykładem bo widze jesteście strasznie zapatrzeni w te felgi .............mi tam sie moje podobają i co Wam będę więcej tłumaczył [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 22:40_________________________________________________Ps. jak sie będziecie starsznie przy nich upierać to mogę polecić sprawdzonego sprzedawcę A jak troszkę poszukacie sami, to miron nie będzie musiał tracić cennego czasu
Opublikowano 23 Lutego 201016 l Ps. jak sie będziecie starsznie przy nich upierać to mogę polecić sprawdzonego sprzedawcę to ile za nie chcesz :?: za niedlugo beda na kazdej A4 wiec sprzedawaj czym predzej puki sa w cenie :>
Opublikowano 23 Lutego 201016 l Ps. jak sie będziecie starsznie przy nich upierać to mogę polecić sprawdzonego sprzedawcę to ile za nie chcesz :?: za niedlugo beda na kazdej A4 wiec sprzedawaj czym predzej puki sa w cenie :> moje napewno u mnie zostaną - narazie to na drodze ich nie widać i chyba dużo czasu upłynie zanim będą oklepane