Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Nie płaćcie groszami na A4.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za tamowanie ruchu - jak najbardziej powinno byc karane, a idiote to mozna z siebie robic, placac groszowkami na autostradzie i mowic ze wszystko jest ok

Opublikowano

jak by nie patrzeć to też pieniądz wydawany przez NBP

może w sklepie też przestaną przyjmować bo kolejka się robi jak kasjerka musi liczyć ?

to jest po prostu pokazanie tego iż sąd jest ponad prawem im może uwalić każdego pomimo iż robi coś w pełni legalnie z prawem

Opublikowano

kolejny absurd :gwizdanie:

Opublikowano

Odwołał się i wygra sprawę. Tym bardziej motocyklista ma utrudnione zadanie, bo jednak musi z siebie zdjąć kask, rękawiczki itp. Sami zresztą napisali, że skierowali go do pustej bramki i nikogo za nim nie było. Naciągają paragraf, żeby powstrzymać motocyklistów przed kolejnymi protestami.

Opublikowano

To co się dzieje w Polsce to są jakieś jaja, jeśli nie można płacić za przejazd monetami które są obowiązującym w kraju środkiem płatniczym, ciekawe czy jakby zapłacił banknotem, to w jaki sposób kasjerka wydałaby resztę, jak nie monetami, pewnie w tedy można podać ją do sądu o tamowanie ruchu. Parodia :sick3::wallbash:

Opublikowano

Ej, nie śmiejcie się! To jest sprawa poważna a nie absurd. :polew: Pewnie jakby ktoś dał banknot 200zł i nie miała by kasjerka czym wydać zrobiłaby awanturę, że nie płaci drobnymi. :mysli: Ta Polska to jakieś nieporozumienie. :gwizdanie:

Opublikowano

Szkoda słów :thumbdown: za tamowanie ruchu to można mandat dostać jak się skrzyżowanie blokuje ale za to że się płaci , po to żeby te nasze drogi wyglądały to już paranoja

Opublikowano

Osobiście tez uważam że sprawa jest do wygrania.

Opublikowano

Ale właściwie to nie chodzi o jakieś drobne - tylko każdy wie, tak naprawde że chodzi o to że opłata jest za duża w/s do usługi.

W pełni go popieram, bo nie ma za co płacić. To nie autostrada, to obciach na całej lini.

A swoją drogą - do jakiej stolicy w Europie nie można dojechać autostradą ? Do Warszawy :D Jesteśmy mniej więcej na poziomie Albanii.

Opublikowano

mnie normalnie kur... bierze :wallbash:

kraj w którym mamy okazje mieszkać to cyrk na kółkach

ale nie ma to tamto na EURO coraz bliżej :kwasny:

Opublikowano

przy najbliższej okazji mam zamiar , tak właśnie zapłacic na bramkach

Opublikowano

Też tak zrobię i to specjalnie uzbieram całą kwotę w jednogroszówkach i powiem żeby sobie przeliczyła bo nie jestem pewien czy się zgadza a niech mi tylko spróbuje coś powiedzieć o odliczonej kwocie to jej powiem żeby mi pokazała jakiś paragraf na to i że kwota jest odliczona tylko nie wiem czy na 100% się zgadza więc lepiej żeby sobie przeliczyła :kox: i będę już zawsze płacił w jak najdrobniejszym bilonie na bramkach :)

Opublikowano

Też tak zrobię i to specjalnie uzbieram całą kwotę w jednogroszówkach i powiem żeby sobie przeliczyła bo nie jestem pewien czy się zgadza a niech mi tylko spróbuje coś powiedzieć o odliczonej kwocie to jej powiem żeby mi pokazała jakiś paragraf na to i że kwota jest odliczona tylko nie wiem czy na 100% się zgadza więc lepiej żeby sobie przeliczyła :kox: i będę już zawsze płacił w jak najdrobniejszym bilonie na bramkach :)

dokładnie ,h...... na to zawsze będę miał czas

Opublikowano

tylko koniecznie dajcie za mało,baba przeliczy,powie,że mało,a wy -niemożliwe :no:,pani liczy jeszcze raz :disgust:

jak sie będzie pultała,liczcie sami,w ten sposób możecie przeciągać w nieskończoność,ona liczy -mało,wy liczycie -zgadza się :gwizdanie:

Opublikowano

Teraz można płacić najgrubszym banknotem 200zł, zastanawiam się co będzie przy € jak ktoś da 500€ :gwizdanie:

Opublikowano

ostatnio na bramkach na Balicach byłem świadkiem jak koleś z mietka dał babie 200 zł a ta mu nie miała wydać i mówi mu aby pasazerowie poszukali. On na to, że jest śmieszna i , że jesli nie jest przygotowana do pracy to niech zamknie tą " bude z hot dogami " :kox: :kox: na co babka zadzwonila po jakas tam obsługe i doniesli jej bilon... ale jak to w Polsce... ku**a trwało to z 10 minut ..

Opublikowano

tylko koniecznie dajcie za mało,baba przeliczy,powie,że mało,a wy -niemożliwe :no:,pani liczy jeszcze raz :disgust:

jak sie będzie pultała,liczcie sami,w ten sposób możecie przeciągać w nieskończoność,ona liczy -mało,wy liczycie -zgadza się :gwizdanie:

A i tak zrobię jak mnie baba wku*wi :naughty:

Opublikowano

czy Mi sie zdaje czy wszyscy maja za duzo czasu :mysli: Mnie osobiscie by wkurwil ktos kto przede Mna by zaczal placic jakimis smiesznymi drobniakami :mysli:

Opublikowano
  • Autor

A czy kartą można płacić, bo ja kasy ze sobą nie wożę, a chyba cofać przed bramkami nie można, a jak się jeszcze sznureczek za mną zatrzyma to ulala.