soczeklol123 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam moj problm polega na tym ze dorobilem kluczyk wszystko pieknie tylko gdy wkladam do stacyjki nawet nie da sie go przekrecic ;/ dodam ze kluczyk stary jest juz sporo powycierany i tu moj pytanie czy zapadki juz sa tak powycierane ze nowy kluczk nepasuje i czy mozna to wymienic ?? znalazlem na allegro kilka aukcji z calymi stacyjkami ale kluczyki maja calkiem inny ksztalt grota. co zrobic ? z gory dzekuje za pomoc pzdr
chudineze Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Pojedź tam gdzie dorabiałeś niech klucznik Ci dopasuje.
soczeklol123 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 bylem i latalem do niego 4 razy i nic szlifowal dorabial i nadal to samo ;/
Wihajster Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 bylem i latalem do niego 4 razy i nic szlifowal dorabial i nadal to samo ;/ a w drzwiach pasuje??
chudineze Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 To to niech zwróci Ci kasę i jedź do innego który coś zaradzi. Czy tym dorobionym kluczykiem otworzysz drzwi?
soczeklol123 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 tak drzwi schowek elegancko tylko stacyjka lipa
karolasterka Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 słuchaj ja też dorabialem i mi dwa razy szlifował aż w kńcu mu się udało dopasować, na początku twoerdzł ze już więcej nic nie można z tym zrobić ale ja mu na to ze mnie to nie obchodzi ma pasować i już i pasuje :gwizdanie:
dzoz3f Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 ostatnio mialem tki sam problem tylko nie w audi ale wtedy wykrecalem cala stacyjke z kolumny kierowniczej i dawalem to gosciowi co kluczyk dorabial mi w stacyjce byl wyjerzdzone zapadki wymienil je podszlifowal kluczy jak trzeba i smiga elegancko
MARW Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Tak kolego,musisz pojechać do fachowca który naprawia zamki i zregeneruje ci stacyjke . Skoro klucz poprzedni miałeś wytarty to i stacyjka wygląda nie lepiej .Lepiej zrobić odrazu bo czasem się zatnie na amen i wtedy koszty rosną.
Rekomendowane odpowiedzi