Reggi Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Dzisiaj przeglądając ogłoszenia na alleagrom spotkałem się z egzemplarzem wyposażonym w dość dziwny panel sterowania nawiewem Widział ktoś kiedyś takie cuś ? To jakaś krzyżówka A4 z czymś bliżej nie określonym ? PS. Dobry wieśniak musiał zainstalować takie nakładejszyn na pedallo i dywanolandy z ryfli
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 W jakimś dziale był pokazany już lepszy "panel"
slepy Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 pewnie jakaś samoróba, bo się nie spotkałem z tym jeszcze, ale dywany
ziutek1957 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 To jest włoska klima-byla montowana w Audi 80 - byc moze tez w A4 z poczatku
Gość majki-m Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 To jest włoska klima-byla montowana w Audi 80 - byc moze tez w A4 z poczatku Coś w tym jest,kolega ma astrę z Włoch i panel klimy jest dołożony właśnie taki jak na tej fotce
Nowak_zg Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 te a4 to jest rocznik 97-98 czyli po pierwszym ( malym ) lifcie widac to po zegarku ktory juz ma cyferki 3/6/9/12 na tarczy a pierwsze dwa roczniki tego nie mialy
grzesiek88 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 ktos już na forum pokazał ten panel że ma taki tylko nie pamiętam w jakim wątku
1991Kamil Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 A nie jest to czasem Climatronic od jakiegoś starego Passata? A dywaniki to rzeczywiście wieś
keżor Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 te a4 to jest rocznik 97-98 czyli po pierwszym ( malym ) lifcie widac to po zegarku ktory juz ma cyferki 3/6/9/12 na tarczy a pierwsze dwa roczniki tego nie mialy no i ma kiere na duży wieloklin
J_J Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Jest to klima założona przez Diavię. Takie coś mogłeś zamontować do czego chciałeś. Sam spotkałem się z tym w Oplu Calibrze - moje pierwsze auto. We Włocławku A4 też widziałem z takim cudem - właściciel sobie to bardzo chwali. Taki zwykły climatronic. Występowało podświetlenie zielone jak i czerwone . Minusami jest serwis. Jak pójdzie sprężarka to trzeba dorabiać części, sprowadzać bo ciężko jest dostać takie coś. Wiem bo właśnie u mnie była regenerowana sprężarka Diavia:/. Diavia w ciężarowych jest bardziej popularna, w osobówkach to tylko rodzynki Fajne było to że ona nie pracowała non stop tak jak w seryjnej Calibrze z klimą. Pracowała np 30sec, potem minuta przerwy. No bardzo różnie to było. Super technologia jak na Calibrę z 1992 roku . Ogólnie to ciekawa rzecz np w Calibrze, Vectrze czy tam Audi 80. pozdrawiam
rastafaraj87 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Koledzy ja mam dokładnie tą samą klimę ale nie jest kolorowo z nią szukam serwisu który by mi pomógł z tym fantem
Rekomendowane odpowiedzi