rafalgsm Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Ja w temacie czy ktoś sobie z tym poradził szukam pomocy.
stefantelefan Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 W puszce bezpieczników ze 2 przewody powinny być, następnie od przełącznika świateł jeden, kostka ISO do radia tez ma przewód plusowy, a co konkretnie chcesz podłączyć?
rafalgsm Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 Hej chcę podłączyć radio pioneer i zeby się uruchamiało po stacyjce.Dobrałem sie do bezpieczników od tyłu ale nie mogę zlokalizować konkretnego,by działał po przekręceniu stacyjki w pozycji neutralnej bez odpalenia zapłonu.
stefantelefan Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 W kostce ISO którą podłączasz pod radio masz plus stały i ten po stacyjce, jeden powinien być czerwony a drugi żółty, najlepiej sprawdzić to miernikiem.
rafalgsm Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 Niestety ale w kostce mam 3 przewody PLUS MINUS i CANBUS
Patrikos28 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 To pociągnij ze skrzynki z bezpiecznikami Poszukaj próbówką jest tam kilka + po stacyjce :gwizdanie:
rafalgsm Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 Panowie doceniam wasze odpowiedzi ale chodzi mi o konretne informacje.Mogę znaleść plus po stacyjce ale pojawia się w pozycji zapłonu a taki mnie nie interesuje.Potrzebuje w pozycji neutralnej stacyjki. A sprawa się ma następująco mam radio pioneer p88rs i 2 moduły CD-UB100 CD-BTB200 które są zasilane bezpośrenio.Przy pracy standbay ciągną ok 900 mA inf.ze specyfikacji.[br]Dopisany: 27 Luty 2010, 18:24_________________________________________________Czy nikt nie miał do czynienia z takim problemem ?
kadaf Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 B6 nie ma + po stacyjce, ale da się to obejść kosztem 20 pln i 10 minutami roboty. ostatnio z nudów sam zamontowałem czekając na parkingu takie ustrojstwo. wieczorem postaram się stworzyć manuala z foto, na temat stworzenia instalacji która pozwoli na uruchamianie radia po stacyjce
kadaf Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_12v_do_radia_po_stacyjce-t120292.0.html tak po szybkości
Rekomendowane odpowiedzi