Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Panowie pomocy skąd wziąć plus po stacyjce.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W puszce bezpieczników ze 2 przewody powinny być, następnie od przełącznika świateł jeden, kostka ISO do radia tez ma przewód plusowy, a co konkretnie chcesz podłączyć?

Opublikowano

Hej chcę podłączyć radio pioneer i zeby się uruchamiało po stacyjce.Dobrałem sie do bezpieczników od tyłu ale nie mogę zlokalizować konkretnego,by działał po przekręceniu stacyjki w pozycji neutralnej bez odpalenia zapłonu.

Opublikowano

W kostce ISO którą podłączasz pod radio masz plus stały i ten po stacyjce, jeden powinien być czerwony a drugi żółty, najlepiej sprawdzić to miernikiem.

Opublikowano

Panowie doceniam wasze odpowiedzi ale chodzi mi o konretne informacje.Mogę znaleść plus po stacyjce ale pojawia się w pozycji zapłonu a taki mnie nie interesuje.Potrzebuje w pozycji neutralnej stacyjki.

A sprawa się ma następująco mam radio pioneer p88rs i 2 moduły CD-UB100 CD-BTB200 które są zasilane bezpośrenio.Przy pracy standbay ciągną ok 900 mA inf.ze specyfikacji.[br]Dopisany: 27 Luty 2010, 18:24_________________________________________________Czy nikt nie miał do czynienia z takim problemem ?

Opublikowano

B6 nie ma + po stacyjce, ale da się to obejść kosztem 20 pln i 10 minutami roboty.

ostatnio z nudów sam zamontowałem czekając na parkingu takie ustrojstwo.

wieczorem postaram się stworzyć manuala z foto, na temat stworzenia instalacji która pozwoli na uruchamianie radia po stacyjce