slepy Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Witam! Co myślicie o takim malowaniu, kolor srebrny z domieszką brokatu? Felgi to MAM8
slepy Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 środki zostają tak jak są w graficie, a front na sreberko z domieszką właśnie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Mnie się raczej nie widzi. BTW Kto Ci tak to pomaluje?
akjam Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 oczywiście nic nie zastąpi polerki No właśnie - jeszcze jak się ją samemu zrobi...
SoMeS Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 oczywiście nic nie zastąpi polerki No właśnie - jeszcze jak się ją samemu zrobi... to już w ogóle jest mega kox
akjam Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Witam! Co myślicie o takim malowaniu, kolor srebrny z domieszką brokatu? Felgi to MAM8 środki zostają tak jak są w graficie, a front na sreberko z domieszką właśnie :gwizdanie: Kolego powiedz mi czy pytałeś już gdzieś o to czy Ci to pomalują czy masz po prostu taki pomysł? Z tego co wiem to trudno jest pomalować DOBRZE takie felgi - mam tu na myśli to, że front do malowania a środek zostaje taki lub inny kolor...
slepy Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Witam! Co myślicie o takim malowaniu, kolor srebrny z domieszką brokatu? Felgi to MAM8 środki zostają tak jak są w graficie, a front na sreberko z domieszką właśnie :gwizdanie: Kolego powiedz mi czy pytałeś już gdzieś o to czy Ci to pomalują czy masz po prostu taki pomysł? Z tego co wiem to trudno jest pomalować DOBRZE takie felgi - mam tu na myśli to, że front do malowania a środek zostaje taki lub inny kolor... Mam od tego odpowiednich ludzi , nie chce malować całych tak samo bo zginą , polerka owszem, ale nie chce mi się tego robić samemu, no i trzeba co jakiś czas odnawiać :gwizdanie:
slepy Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 no to chyba bede malował tak , ciekawe jak to w słońcu się będzie prezencić :gwizdanie:
slepy Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 a czemu?,będzie tak jak jest, sreberko tylko z niewielką domieszką, nie aż tak jak na fotce
konradzed Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Kwestia gustu. To co na fotce mi nie pasuje i nic na to nie poradzę.
Dibo Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 slepy zamiast sreberko to idź w złoto. Przy Twojej zieleni będzie
pablo_ua4 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 jak słoneczko przyświeci to bedzie to naprawde ciekawie wyglądać
SoMeS Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 slepy zamiast sreberko to idź w złoto. Przy Twojej zieleni będzie o tym samym mówiłem
Rekomendowane odpowiedzi