czerwony baron Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Cześć. Mam na oku auto jak w tytule. Proszę kolegów by przybliżyli mi tę wersję silnikową-spalanie benzyny, gazu, jak to autko się zbiera i własne odczucia z jazdy. I na koniec czym różni się 1.8T 150 koni od wersji 180 konnej.
Dev Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Cześć. Mam na oku auto jak w tytule. Proszę kolegów by przybliżyli mi tę wersję silnikową-spalanie benzyny, gazu, jak to autko się zbiera i własne odczucia z jazdy. I na koniec czym różni się 1.8T 150 koni od wersji 180 konnej. poczytaj na forum informacji na ten temat jest do zajeb.....a
KYLOMC Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ja mam 150 kucy to spala mi srednio 12 l [mod]to nie jest odpowiedz na temat-kolejny taki post i będą konsekwencje[/mod]
domjenick Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 czym różni się 1.8T 150 koni od wersji 180 konnej. przede wszystkim mocą i wszystkim,co z nią jest związane,czyli większe doładowanie inna mapa paliwa i zapłonu
Rekomendowane odpowiedzi