Nowak_zg Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 Xenon in progress niedlugo fotki. Ostatnio trafila mi sie cala konsola srodkowa poliftowa z radiem pod 2 din ( czyli na rns-e ) i oczywiscie z klimatronikiem z funkcja grzania d*p.... lecz zabraklo pieniedzy bo kolega wolal za ten zestaw 1050zl
Iverson Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 nareszcie...szkoda , że do Wisły nie jedziesz, oblookałbym na żywo to cudo!!!
Nowak_zg Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 nareszcie...szkoda , że do Wisły nie jedziesz, oblookałbym na żywo to cudo!!! Iverson popatrz na swoje ... dodaj kufer i masz to samo no do Wisly raczej nie pojade ale na jakis ogolnopolski letni zlot mysle ze skocze Spadam zawiezc koledze lampy oraz xenon i niech reza ( ja sie sam za to nie biore ) Mysle ze po weekendzie odbiore auto, porobie fotki i sie pochwale na forum .... bo jeszcze pare duperelkow mu dalem zeby zrobil
Reggi Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Ostatnio trafila mi sie cala konsola srodkowa poliftowa z radiem pod 2 din ( czyli na rns-e ) i oczywiscie z klimatronikiem z funkcja grzania d*p.... lecz zabraklo pieniedzy bo kolega wolal za ten zestaw 1050zl Na alle...cos podobnego stoi
Nowak_zg Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Ostatnio trafila mi sie cala konsola srodkowa poliftowa z radiem pod 2 din ( czyli na rns-e ) i oczywiscie z klimatronikiem z funkcja grzania d*p.... lecz zabraklo pieniedzy bo kolega wolal za ten zestaw 1050zl Na alle...cos podobnego stoi http://allegro.pl/item316995807_tunel_srodkowy_pod_navi_nawigacje_symphony_audi_a4.html <-- ja mowilem o tym ... ale jak widac juz rozsprzedane na czesci [br]Dopisany: 01 Marzec 2008, 09:59 _________________________________________________ Xenon zamontowany, fotki na pierwszej stronie dla mnie kozak widocznosc nieporownywalnie lepsza wlozone sa HID`y 6000k ( takie jakie chcialem ) w soczewki polifotwe Valeo do tego postojowki diodowe.... teraz szukam H7 na diody biale ( zeby miec biale swiatla dlugie a nie zolte )
ykk Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Nie rozumiem za bardzo tego stwierdzenia: teraz szukam H7 na diody biale ( zeby miec biale swiatla dlugie a nie zolte ) Do dlugich kupuj takie: http://allegro.pl/item318383055_osram_silverstar_50_h_7.html Jaki kolejny mod..?
Flyer Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Ja bym Ci radzil jeszcze tego grilla zmienic, bo wyglada fatalnie...
Nowak_zg Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Flyer ... bedzie grill z S4 ale musze skompletowac reszte (zderzak tyl juz mam ) Ykk... kolejny mod to Chip u rogala jakos niedlugo a potem ... nie wiem z tymi zarowkami chodzi o to ze teraz mam takie dlugie ktore swieca na zolto a chce kupic takie ktore swieca na bialo najlepiej zeby byly na diodach LED tak jak teraz mam postojowki
Reggi Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Ja na długich mam Hella Blue Light + 30 % chyba ..ale kmina na długie jest inna Ja bym Ci radzil jeszcze tego grilla zmienic, bo wyglada fatalnie... Ot co .. ten nie pasuje a kojarzy sie z pseudo tjuningami Jaki kolejny mod..? :naughty pewno czips ?
Tukan Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 kolejny mod to Chip u rogala jakos niedlugo No juz napisal
Reggi Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 kolejny mod to Chip u rogala jakos niedlugo No juz napisal Nałożyło sie wysyłanie wiadomości Kolego Nowak ... to jaka skórka będzie ?
Nowak_zg Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 skorke niedlugo wsadze i zobacze jak wyglada ... narazie caly czas pada i jakos nie mam czasu zeby sie bawic w przekladanki ale jak wsadze to porobie fotki napewno
Reggi Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 skorke niedlugo wsadze i zobacze jak wyglada ... narazie caly czas pada i jakos nie mam czasu zeby sie bawic w przekladanki ale jak wsadze to porobie fotki napewno Jak to w naturze ...jak wsadzisz to wyciągać nie bedziesz chciał :laghing2: Tak na serio.. Jasna skórka ..czarny pocisk .. bajka ..ja czekam na to foto !
Iverson Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 teraz to Twoje auto wyglada szybciej niż jeździ , jakie masz oznaczenie lakieru??
Nowak_zg Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Opublikowano 11 Marca 2008 Iverson wieczorem ci napisze jakie oznaczenie lakieru ... ale jest to perlowy grafit chyba ... ale literek i cyferek nie pamietam, potem lukne do wneki kola zapasowego i ci podam teraz to Twoje auto wyglada szybciej niż jeździ dlatego zdejme wlasnie znaczek 1.9TDI ale jakos nie moge sie zabrac za to..... dzis jade jeszcze do carmanii umowic sie na jakas prof. sesje zdjeciowa dla auta aby bylo pokazane na www.carmania.pl i moze pomyslec nad lekka zmiana zabudowy car-audio zobaczymy wieczorem co z tego wyjdzie .....[br]Dopisany: 04 Marzec 2008, 06:51 _________________________________________________PROSZE JAKIEGOŚ MODA/ADMINA/PREZESA o zamkniecie ankiety bo z tego co wiem tylko wy to mozecie zrobic a decyzja zostala juz podjeta. DZIEKUJE _________________________________________________ POZIEK - DZIEKI ZA ZAMKNIECIE
Nowak_zg Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 topor no nareszcie na forum jestes ;p uf .... ibiza widzialem chyba sprzedana ? ;( .... pochwal sie a4 tutaj .... bo widzialem fotki ze na 18" i ladny sedan... tylko gleby mu brak jeszcze ale ogolnie :th: ... i musze obczaic na zywo i troche powybrzydzac z bliska moze w pon lub wtorek jakas ustawka SPOTY LUBUSKIE TUTAJ: http://www.a4-klub.pl/smf/lubuskie/spocik_lubuski-t19683.0.html _________________________________________________ decyzja co do ankiety podjeta ..... bedzie grill z s4 pomalowany na czarno tak samo jak ma Iverson do tego zderzaki progi z s4 ( tylny jest ... teraz polowanko na progi i przedni zderzak w dobrej cenie ) [br]Dopisany: 23 Marzec 2008, 11:35 _________________________________________________Jesli ktos chcialby zobaczyc autko na zywo to bede w Warszawie o 9:00 u Rogala 11 kwietnia na CHIIIIIIIIPOOOOOWANKUUUUU :kox: :kox:
Maxxx Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 topor no nareszcie na forum jestes ;p uf .... ibiza widzialem chyba sprzedana ? ;( .... pochwal sie a4 tutaj .... bo widzialem fotki ze na 18" i ladny sedan... tylko gleby mu brak jeszcze ale ogolnie :th: ... i musze obczaic na zywo i troche powybrzydzac z bliska moze w pon lub wtorek jakas ustawka SPOTY LUBUSKIE TUTAJ: http://www.a4-klub.pl/smf/lubuskie/spocik_lubuski-t19683.0.html _________________________________________________ decyzja co do ankiety podjeta ..... bedzie grill z s4 pomalowany na czarno tak samo jak ma Iverson do tego zderzaki progi z s4 ( tylny jest ... teraz polowanko na progi i przedni zderzak w dobrej cenie ) [br]Dopisany: 23 Marzec 2008, 11:35 _________________________________________________Jesli ktos chcialby zobaczyc autko na zywo to bede w Warszawie o 9:00 u Rogala 11 kwietnia na CHIIIIIIIIPOOOOOWANKUUUUU :kox: :kox: Ja mam przedni zderzak od S4 i mogę oddać w dobrej cenie :gwizdanie: żeby nie było off może wpadne wtedy do MR Motors, muszę sprawdzić poziom płynów torsenów, tiptroników i innych gadów
Nowak_zg Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Opublikowano 31 Marca 2008 http://cgi.ebay.de/Klarglas-Rueckleuchten-A4-Avant-94-00-rot-schwarz_W0QQitemZ110211277731QQihZ001QQcategoryZ57323QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem <-- jakis czas temu dostalem od ykk`a link do tych lamp co o nich sadzicie ? wg mnie godne uwagi takie ? polift ? czy takie jak ma rob ktore byscie wybrali ? uwagi mile widziane ja juz sam nie wiem ... kurde to jest ciezki temat z tymi lampami ... najechtniej bym przymierzyl kazde i wtedy wybral ps. na pierwszej stronie dodalem 4 nowe fotki na ktorych widac lepiej jak auto prezentuje sie na nowych lampkach przednich valeo + xenon ps2. prof sesja zdjeciowa dla www.carmania.pl bedzie w nastepnym tygodniu jesli pogoda dopisze a jesli nie dopisze to czekam az dopisze ;P ps3. narazie i tak zyje tylko 11 kwietnia - CHIPPPPPP U ROGALA
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 odnośnie lamp to polecałbym takie jak ma Rob, widziałem na żywo i są kox, do czarnego avanta idealne
Rekomendowane odpowiedzi