ykk Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 raggaman niestety nie widzialem jeszcze ciemnych LEDow do avanta..
Nowak_zg Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ja tez jeszcze nie widzialem czarnych ledow .... a w ogole to sceptycznie podchodze do ledow bo wiem ze niedlugo te ledy to beda tak jak teraz sa lexus looki wiec wole chyba zwykle Cleary. W ogole jeszcze nie znalazlem lamp na tyl ktore by mi pasowaly w 100 % polifty fajne ... ale kurde mala roznica jest miedzy poliftami a przedliftami. robowe fajne ... ale jakos nie wiem czy beda u mnie dobrze wygladac te co dal ykk fajne ... ale takie same sa na polskim rynku z bialym srodkiem i wygladaja srednio :/
bialas23 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witaj świetne audi, z ta beżową skóra bedzie masakra. Ps tez na nią polowałem ale wyskoczyły inne wydatki . A co do tylnich lamp, jak do mnie to tylko jakiś fajne clary, ledy i lexux look jak dla mnie BEEEEEEE.
Nowak_zg Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Temat bezowej skory mozna juz pominac ... bo nie bedzie zalozona ... tylna kanapa w polifcie jest inna niz przed liftem ( inne mocowania ) i nie mozna jej wlozyc ... tylne lampy: fajne clary ... taaaa tylko nie ma fajnych clarow do avanta b5 lexusy oczywiscie - NIE !
dudi75 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 za***isty furak chyb jedna z ladniejszych B5 avantow na forum :th: Gratulacje za wlozona prace, czas,i kase Miski ci jeszcze dowodu za te przednie szyby nie skroily Powodzenia w dalszych modach :th: duzo KM i Nm bo widze ze sie wybierasz da Rogala
ykk Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nowak_zg super nowe foty! Znalazlem jeszcze takie cosie:
Nowak_zg Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 ZDERZAK S4 PRZÓD - ZAKUPIONY :dance: W PIATEK ODBIÓR jak bede wracal od Rogala ps. kupie kratki prawa i lewa do zderzaka S4 ykk tych lamp jest tyle ze sam nie wiem ktore mi sie najbardziej podobaja
Reggi Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zakładaj zderzaki i poka jak to sie prezentuje
Iverson Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Trza se było turbo od awx wsadzić, a nie jakieś zderzaki montować !!!ehhhh ta dzisiejsza młodzież
Reggi Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Trza se było turbo od awx wsadzić, a nie jakieś zderzaki montować !!!ehhhh ta dzisiejsza młodzież Lans ...lans sie liczy ...dziadku
Iverson Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jak będziesz w moim wieku to zobaczysz , że nie liczy się wygląd tylko sprawność....
ykk Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jak juz zakladac, to turbo od BRD.. :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 BRD za droga zabawka to już hybrydę bym wolał
Nowak_zg Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 a idzcie wy.... ;P ja teraz zyje piatkowym chipem u rogala oraz zderzakiem jak zaloze to sie odrazu pochwale .... ;> ykk ankiete dam jak bede mial fundusze na lampki bo narazie chip i zderzak + lakierowanie .... troche pociagnie po kieszeni znowu
s33d Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 gratuluję furki:) nieźle się wczułeś w te mody :th:
Reggi Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 gratuluję furki:) nieźle się wczułeś w te mody :th: Maniak ..nie śpi ..nie je ... nie ...tylko nad modami myśli :polew: Furacz bedzie kox... narazie dopoki ja nie dogonie z modami
Łaszczu Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 autko pierwsza klasa:-) kolor, skory, fele, gleba. Ładnie to razem wygląda. Dlaczego wszytskich tak ciagnie do rogala?sa jeszcze inni ktorzy dobrze robia;]
Nowak_zg Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Dlaczego wszytskich tak ciagnie do rogala?sa jeszcze inni ktorzy dobrze robia;] 1. tak sa inni ... ale z tego co wiem to nikt na Rogala sie jeszcze nie skarzyl 2. Rogal ma dobre ceny - zwlaszcza jesli ktos sie zapisal na grupowe chipowanie 3. Wiekszosc forumowiczow tam jezdzi i 100% jest zadowolonych chyba 4. Dlatego ja tez tam jade .... tym bardziej ze w mojej okolicy nie ma dobrej fachowej CHIPiarni gratuluję furki:) nieźle się wczułeś w te mody :th: dzieki Furacz bedzie kox... narazie dopoki ja nie dogonie z modami gon gon ....
ykk Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Nowak_zg pochwal sie wynikiem jak wrocisz..
Rekomendowane odpowiedzi