michu93 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 jak brzimi ??? daj posłuchac - idz zatrąp i powtórz jakoś w alfabecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 piii piiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 hehh... został pikaczu a tego drugiego zespół R ukradł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Dobrze że nie Psajdak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 teraz widac kto ogląda bajki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Nie no za 300 nie wezme : brak siana Taki za 150 to bym łyknął A tam przyłoze sie i skończe moj Ja nie mam wogóle klaksonu i nie marudze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 50 za brak sygnału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 heh Gdzies zaginął w akcji Klaksony sprawne, przekaznik slychac a nie dociera do nich prąd Zawsze mam wazniejsze rzeczy do roboty niz klakson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 o Stary-to jest kwintesencja A4. w waszą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/felgi_i_opony/all_b5_felgi_rs6_19cali_dylemat_koloru_ankieta-t64536.0.html;msg698409#msg698409 <-- glosowac i podpowiadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 majster wbijaj do mnie na weekend, porezamy lampe, i musze z Toba pogadac;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 18:27_________________________________________________NEWS`y szyby przyciemnione (przednie) znowu ... po raz szosty felgi 19" te polerowane - sprzedane oficjalnie grill rs4 jeszcze nie doszedl[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 01:23_________________________________________________grill doszedl grill zalozony ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 grill rs4 jeszcze nie doszedl[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 01:23_________________________________________________grill doszedl grill zalozony To czekamy na foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Musiałes go kiepsko piescic jak tak długo dochodził Foto daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 za 3 min bedzie foto [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 12:34_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 No ladnie wyglada tak jak u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnyjurek Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 no wypas wypas widze że ramki klubowe znikły ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Wreszcie masz grill przez duże G A i jeszcze jedno... czy ramka z tego grilla będzie pomalowana na czarno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Teraz jeszcze ramka na ciemno i halo w zderzak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 no wypas wypas widze że ramki klubowe znikły ;> ramka sie uszkodzila dlatego mam tylko jedna ... na tyle a niedlugo sobie zamowie nowe ;p klubowe w nowym wzorze to beda dwie takie same Wreszcie masz grill przez duże G no ... masakra roznica [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 12:42_________________________________________________ Teraz jeszcze ramka na ciemno i halo w zderzak.. zostawiam satynowa .... bo mi sie podoba ... przynajmniej narazie a halogenki s4 beda jak sie trafia 2 w dobrej cenie .. .bo nie mam zamiaru placic 300zl+ za sztuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi